ΝΒΑ: Τρόμος στον αέρα για τους Κλίπερς – Το αεροπλάνο τους χτυπήθηκε από κεραυνό

νβα-τρόμος-στον-αέρα-για-τους-κλίπερς-8211-1650556

Στιγμές τρόμου έζησε στον αέρα οι Λος Άντζελες Κλίπερς του NBA αφού το αεροπλάνο της ομάδας χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ ήταν στον αέρα.

Σύμφωνα με τη Mirror ο σταρ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μπόουνς Χάιλαντ, νόμιζε ότι θα πεθάνει όταν το αεροπλάνο τσάρτερ της ομάδας χτυπήθηκε από κεραυνό στον αέρα, ενώ κατευθυνόταν προς το Ντένβερ στις 25 Φεβρουαρίου.

Το αεροπλάνο των Κλίπερς άρχισε να κουνιέται και να ταλαντεύεται και λίγο αργότερα ακολούθησε ένας δυνατός κρότος. Το ESPN αναφέρει ότι κάποιοι από το προσωπικό είδαν μια λάμψη στη δεξιά πλευρά του αεροσκάφους, καθώς ο κινητήρας σίγησε απόκοσμα για μια στιγμή πριν ξαναβρυχηθεί.

Το αεροπλάνο έπεσε αρκετές φορές σε ύψος και ακούστηκαν κραυγές από τους επιβάτες, συνεχίζει το ρεπορτάζ, ενώ κάποιοι από τους επιβάτες περιέγραψαν την κατάσταση ως μία από τις χειρότερες στιγμές που έχουν βιώσει σε πτήση.

Ο γκαρντ των Κλίπερς, Χάιλαντ φοβήθηκε για τη ζωή του. Μπαίνοντας στο Twitter, αναπολώντας τον εφιάλτη της πτήσης, είπε: «νομίζαμε ότι είχε τελειώσει».

Ο γκαρντ Έρικ Γκόρντον δήλωσε στο ESPN: «Εμείς οι παίκτες, προσπαθούμε να κοιμηθούμε. Ω, όλοι ήταν ξύπνιοι μετά από αυτό σίγουρα».

Η τύχη των Κλίπερς δεν έγινε καλύτερη μετά την προσγείωση, καθώς γνώρισαν την ήττα με 134-124 από τους Ντένβερ Νάγκετς. Τέσσερις ημέρες αργότερα έχασαν από τους Μινεσότα Τάιμπεργουλβς και στη συνέχεια από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς την Παρασκευή. Μία ημέρα αργότερα οι Σακραμέντο Κινγκς καταδίκασαν τους Κλίπερς σε τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook