Ντροπή… Σε σκουπιδότοπο μετατράπηκε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες των Χανίων | Photos

ντροπή-σε-σκουπιδότοπο-μετατράπηκε-867179

Εικόνες ντροπής για ντόπιους αλλά και για τους τουρίστες που βρίσκονται ήδη στα Χανιά για τις διακοπές τους. Ιδιαίτερα οι επισκέπτες που πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα από τη Χρυσή Ακτή προς τους Αγίους Αποστόλους, σίγουρα θα’ χουν σχηματίσει τη χειρότερη γνώμη για την πόλη και τους κατοίκους της.

Σε έναν από τους δρόμους με την μεγαλύτερη κίνηση, που κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες ακολουθούν για να απολαύσουν το μπάνιο και τις διακοπές τους σε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες της πόλης, κάποιοι Χανιώτες φρόντισαν για άλλη μια φορά να… δυσφημήσουν με επιτυχία τον τόπο μας, μετατρέποντάς τον σε… σκουπιδαριό.

Η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή είναι απαράδεκτη, καθώς η περιοχή έχει πνιγεί στα σκουπίδια. Όπως μπορείτε να δείτε και στις  φωτογραφίες του zarpanews.gr, σκουπίδια, σακούλες, μαξιλάρια, καναπέδες, στρώματα μέχρι κρεβάτια, από κάποιες ανακαινίσεις κοντινών ξενοδοχείων ή ενοικιαζόμενων δωματίων, είναι πεταμένα στο δρόμο, προκαλώντας βρώμα και δυσοσμία.

Μια εικόνα ντροπής που εν έτει 2019 ξεφτιλίζει τους Χανιώτες που αδιαφορούν προκλητικά για την εικόνα της πόλης αλλά και τον τουρισμό, καθώς θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι κατά την επιστροφή των τουριστών στις χώρες τους, θα μεταφερθεί στους συμπατριώτες τους με… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Ντροπή και μόνο ντροπή…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook