Ντροπή… Φράκαρε το κέντρο των Χανίων επειδή κανείς δεν είχε ενημερώσει για τον 8ο νυχτερινό αγώνα δρόμου | Photos

ντροπή-φράκαρε-το-κέντρο-των-χανίων-ε-1579794

Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο δημιουργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά με τους κεντρικούς δρόμους της πόλης να είναι αποκλεισμένοι λόγω… του 8ου νυχτερινού αγώνα δρομου υγείας.

Κανένας όμως δεν γνώριζε για την διεξαγωγή της διοργάνωσης. Χαμένοι οι οδηγοί ακολουθούσαν υποδείξεις της Τροχαίας και στο πέρασμά τους ρωτούσαν «τι γίνεται»;

Η Αστυνομία ως όφειλε δεν είχε ενημερώσει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ούτε η Περιφέρεια, ούτε ο Δήμος σαν συνδιοργανωτές αλλά ούτε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων…

Αρκέστηκαν μονάχα σε μία δημοσίευση στο Facebook:

Η αναβολή του αγώνα δρόμου – που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου – ήταν γνωστή λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τότε. Όπως επίσης είχε γίνει γνωστή και η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου (δειτε ΕΔΩ).

Έπειτα όμως έσκασε σα βόμβα το ότι ο νυχτερινός αγώνας δρόμου ακυρώθηκε. Μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης, είχαν επικοινωνήσει με το zarpanews.gr, για να μεταφέρουν το ότι Η Π.Ε. Χανίων και συγκεκριμένα το τμήμα παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού, αρνήθηκε να δώσει άδεια στην διοργάνωση (στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια όπως και ο Δήμος Χανίων) με την αιτιολογία ότι δεν είναι στο μητρώο ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων! (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Παρόλα αυτά ξέχασαν να ενημερώσουν εκ νέου τα ΜΜΕ για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, η οποία είχε οριστεί για τις 3/11.

Η εικόνα στο κέντρο των Χανίων το απόγευμα του Σαββάτου

Μεγάλες ουρές οχημάτων με αγανακτισμένους οδηγούς…

zarpanews.gr

14 thoughts on “Ντροπή… Φράκαρε το κέντρο των Χανίων επειδή κανείς δεν είχε ενημερώσει για τον 8ο νυχτερινό αγώνα δρόμου | Photos

  1. Γιατί να φταίει πάντα η αστυνομία?
    Ο δήμος τι κάνει?
    Σκεφτείτε το πόσες φορές κλείνουν τα Χανιά από τέτοια πράγματα..
    Και για να μη ξεχνιόμαστε
    Δήμαρχε παραιτησου

  2. Αν ένας από αυτούς τους πέντε δέκα όπως λες βγει σε λίγα χρόνια στα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες, όλοι θα είμαστε περήφανοι. Τώρα ντρεπομαστε… Σα δε ντρεπομαστε

    Υπήρχαν πολλά παιδιά και έφηβοι που έτρεξαν σήμερα. Το ότι είμαστε ταγαρια και παρκάρουμε όπου βρούμε, το ότι δεν υπάρχει αρκετή αστυνομική δύναμη για να βοηθήσει την κίνηση, το ότι πάμε και στο περίπτερο με το αυτοκίνητο, αυτά είναι που πρέπει να μας προβληματιζουν. Μακάρι να ήταν μια γιορτή για την πόλη, και όχι ένας ακόμα λόγος για μουρμούρα, κριτική και κλάψα

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ) ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  3. Ποια πολη ; αυτο το μπορ…λο ;
    Εχετε βγει ποτε εξω απο το μαντρι ωρε προβατα ;
    Αμετε σε κανενα αλλο κρατος να δειτε τι σημαινει πολη

    Αντε και καλοριζικα τα suv , αφησατε τα getz και πηρατε ολες τανκς

    Και του χρονου !

  4. Βαρέθηκα να μη μπορώ να κυκλοφορησω σε αυτή τη πόλη , τη μία κλείνει για να τρέξουν ,την άλλη κλείνει με κωλονακια …αμάν πια .

    Και ναι έχουμε βγει έξω και έχουμε δει πόλεις που είναι αλλιώς δομημένες και έχουν άλλη κυκλοφοριακή ιστορία . Δεν μπορείς επειδή το παίζεις προοδευτικός δήμαρχος να ταλαιπωρείς όλη τη πόλη.. άντε πια μου γίνατε όλοι Ευρωπαίοι και νομίζετε ότι γίναμε Βιέννη ..

  5. Μόνο κέντρο; Όποιος ήθελε χθες το βράδυ να ανέβει την Παπαναστασίου, ήταν μπλοκαρισμένη από αστυνομία για να περνάνε τα τρενάκια. Αν ήθελες να βγεις για Βλητέ έπρεπε να κάνεις μεγάλο κύκλο (αν φυσικά είσαι από Χανιά και γνωρίζεις τους δρόμους).
    Εις υγείαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook