Ντουντουλάκης σε Μαλανδράκη: «Σκεφτόσασταν να μετακομίσετε στον δήμο Χανίων και τώρα περιμένετε στήριξη στον Πλατανιά;»

ντουντουλάκης-σε-μαλανδράκη-σκεφτό-1766753

Επιστολή, με την οποία απαντάει στα όσα είχε αναφέρει ο δήμαρχος Πλατανιά (δείτε ΕΔΩ), απέστειλε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πλατανιά, Μανώλης Ντουντουλάκης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Κύριε Μαλανδράκη,

Το ύφος της επιστολής σας στις 15/9/23, (δείτε ΕΔΩ), αναδεικνύει γιατί έκλεισε ο κύκλος σας στο Δήμο Πλατανιά και γιατί η αλλαγή είναι αναγκαία.

Εμείς επιλέξαμε και εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράσουμε με σοβαρότητα και χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες την αγωνία των Δημοτών για τα έργα που δεν έγιναν για να θωρακιστεί ο Δήμος μας από τις συνέπειες καιρικών φαινομένων και της κλιματικής κρίσης – και για αυτό έχουμε και σχέδιο και το πολιτικό θάρρος να το υλοποιήσουμε με πυγμή – και κυρίως χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Το γεγονός ότι η συμπαράταξη μας με τον κύριο Κασσελάκη δεν σας είναι προσωπικά αρεστή, δεν ενδιαφέρει τους Δημότες μας. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η αποτελεσματικότητα. Εσείς δυστυχώς αν και είχατε 13 χρόνια θητείας επιλέξατε την επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων και όχι την ουσιαστική λύση τους.

Όμως πλέον ο χρόνος σας τελείωσε. Οι Δημότες θα κρίνουν εάν εμείς κάνουμε λάθη, όπως θα κρίνουν και εσάς για όλα τα κακώς κείμενα του Δήμου μας. Αντί να εξαπολύεται κατηγορίες και υπονοούμενα, κάντε την αυτοκριτική σας μαζί με τους ανθρώπους που εντάξατε προσφάτως στο ψηφοδέλτιό σας και οι οποίοι σας κατηγορούσαν κατά το παρελθόν.

Και μόνο ότι σκεφτόσασταν επί μακρόν να μετακομίσετε στο Δήμο Χανίων, αποδεικνύει τι εστί «Μαλανδράκης» και τα πολιτικά παιχνίδια που αρέσκεστε να παίζετε. Τώρα περιμένετε στήριξη από τους Δημότες του Πλατανιά που κοροϊδεύατε επί τόσους μήνες; Ακόμα και οι σύμβουλοί σας, σας χλεύαζαν αναμένοντας την επιστροφή σας και τελικά σας αποδέχτηκαν για λόγους συμφερόντων και μόνο.

Η «κλίκα» που έχετε φτιάξει στο Δήμο έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους Δημότες μας με τις συμπεριφορές της. Οι εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι-Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και λοιποί, είναι όλοι της ίδιας νοοτροπίας με εσάς και εκφραστές της αδράνειας στην πράξη, χωρίς να απαντούν στις καθημερινές ανάγκες των Δημοτών.

Ο Δημότης αναζητά αυτούς που θα εργαστούν με πραγματικό πάθος για τα επόμενα πέντε χρόνια.  Αναζητά για μία Δημοτική Αρχή που θα δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο Πλατανιά να σταθεί στη θέση που του αξίζει.

Εμείς έχουμε γνώση και των αναγκών και των προβλημάτων του Πλατανιά. Διαθέτουμε όλοι μας διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου μας.

Αγαπητές Δημότισσες και αγαπητοί Δημότες,

Η παράταξη που δύναται να επιλύσει τα προβλήματά σας είναι η παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Γιάννη Κασσελάκη, ως επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Κίνηση Πλατανιά – Πρόοδος Ανάπτυξη”.

Έχουμε την ικανότητα να διαχειριστούμε τα θέματα του Δήμου με τέτοιο τρόπο ώστε να ωφεληθούν οι Δημότες και να ανοίξουμε επιτέλους νέες θέσεις εργασίας για το καλό των πολλών του Δήμου μας και όχι της τωρινής «κλίκας».

Ζητάμε μια ξεκάθαρη εντολή για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλα αυτά που χρειάζεται ο Δήμος Πλατανιά άμεσα, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών και στην αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook