«Ντου» αντιεμβολιαστών σε γραφεία ΜΜΕ στο Λονδίνο

ντου-αντιεμβολιαστών-σε-γραφεία-μμ-1271445

Κορυφώθηκαν οι αντιδράσεις αντιεμβολιαστών στο Λονδίνο, καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές έκαναν έφοδο στα κεντρικά γραφεία των γνωστών βρετανικών μέσων ενημέρωσης, ITV News και Channel 4 News, ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν να εισβάλουν και στα γραφεία της Google.

Περί τους 200 διαδηλωτές μπήκαν στον προθάλαμο του κτιρίου και απαίτησαν να μιλήσουν με τη διεύθυνση ειδήσεων, στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά των πιστοποιητικών και των εμβολίων για τα παιδιά.

Οι χαοτικές εικόνες επικράτησαν μέσα στο κτίριο λίγο αφότου οργισμένο πλήθος φώναζε στον βετεράνο παρουσιαστή του Channel 4, Τζον Σνόου, κατηγορώντας τον για σιωπή ως προς την υπεράσπιση των παιδιών, όσον αφορά στο θέμα του εμβολιασμού.

Την ώρα της εισβολής η παρουσιάστρια ειδήσεων, Λουκρέτζια Μιλαρίνι, βρισκόταν στον αέρα και μετά έγραψε στο Twitter τα εξής: «Η αστυνομία βρίσκεται στο κτίριό μας, ενώ διαδηλωτές αντιεμβολιαστές μπήκαν στο φουαγιέ. Ευτυχώς το πρόγραμμά μας δεν διακόπηκε».

Οι τόνοι ανέβηκαν μέσα στο κτιριακό συγκρότημα των ΜΜΕ όταν εργαζόμενοι, που φορούσαν μάσκα επιχείρησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές, ενώ φωνές και κλάματα συνέθεσαν το σκηνικό της έντασης.

Η αστυνομία παρενέβη, με δεκάδες μέλη της να βάζουν εμπόδια και να απομακρύνουν τους διαδηλωτές. Η κατάσταση εξομαλύνθηκε γύρω στις 15:30, τοπική ώρα.

Η ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισβάλει και στο κτίριο της Google, στο Pancras Square, όπου διαμαρτυρόμενος φάνηκε να στέκεται μπροστά σε πλήθος κρατώντας μεγάφωνο και λέγοντας τα εξής: «δεν μας δίνουν τις σωστές πληροφορίες».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook