Ντόρα: «Τα Χανιά απέκτησαν δυνατή φωνή γιατί έχουν Χανιώτη πρωθυπουργό – Να βαφτούν μπλε σε αυτές τις εκλογές» | Video+Photos

ντόρα-τα-χανιά-απέκτησαν-δυνατή-φωνή-1622096

«Τα Χανιά να βαφτούν μπλε σε αυτές τις εκλογές» ζήτησαν οι βουλευτές της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και Βασίλης Διγαλάκης αλλά και ο υποψήφιος με την ΝΔ στα Χανιά, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην κοπή πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας της Νέας Δημοκρατίας (πρώην ΝΟΔΕ) Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.

«Ο στόχος της ΝΔ δεν είναι να έχουμε ένα προεκλογικό κλίμα εδώ, στα Χανιά, τοξικότητας και ανταλλαγής ύβρεων (…) Ο στόχος μας είναι να μιλήσουμε με επιχειρήματα, να εξηγήσουμε, να απαντήσουμε, να λογοδοτήσουμε. Γιατί, αυτός είναι ο ρόλος της Δημοκρατίας» επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ο στόχος ο δικός μας είναι γνωστός: Τα Χανιά για πρώτη φορά στην ιστορία τους, να φέρουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα. Νομίζω ότι μετά από το έργο που έχει γίνει εδώ, στα Χανιά η ΝΔ δικαιούται να κατέβει σε αυτές τις εκλογές με ψηλά το κεφάλι»  συμπλήρωσε.

Νωρίτερα, κατά τον χαιρετισμό της η Ντόρα Μπακογιάννη επεσήμανε πως «Τα Χανιά αποκτήσανε δυνατή φωνή, γιατί έχουν Χανιώτη πρωθυπουργό (…) Κοιτάμε τους Χανιώτες στα μάτια και να τους πούμε ότι ναι θα συνεχίσουμε, μπορούμε καλύτερα και ναι θα κερδίσουμε τις εκλογές»

«Θα πάμε σε εκλογές ζητώντας από τον λαό να συγκρίνει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης  με αυτά που είχαν γίνει στην χώρα την προηγούμενη τετραετία, από την κυβέρνηση Τσίπρα και να αποφασίσει ποια κυβέρνηση θέλει να κυβερνήσει την χώρα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά, Βασίλης Διγαλάκης.

Οι χαιρετισμοί των βουλευτών κ Μπακογιάννη και Διγαλάκη και του υποψήφιου βουλευτή κ. Μαρκογιαννάκη:

zarpanews.gr

13 thoughts on “Ντόρα: «Τα Χανιά απέκτησαν δυνατή φωνή γιατί έχουν Χανιώτη πρωθυπουργό – Να βαφτούν μπλε σε αυτές τις εκλογές» | Video+Photos

  1. Χανιώτης πρωθυπουργος και ο Νομος βλ έβγαλε ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα θα ξαναβγάλει ξανά, τα λέμε οι αντικειμενικες δημοσκοπήσεις… Γιατί εμείς Ντόρα μου ξέρουμε… Γιατί οι Χανιώτες και οι Κρητικοί δεν ήμασταν ποτε βουγια… Και κυρίως ήμασταν και ειμαστε δημοκράτες, μακριά από λαμογιές, παρακολουθησεις και σκοτεινά παιχνιδια… Γιατί χλευαζουμε κάτι τηλεπωλητες, κάτι φιόγκους και κάτι πιονια… Θέλουμε ξεκάθαρα και ντόμπρα πράγματα… Όσο για τον Χανιώτη πρωθυπουργό..? Τα Χανιά δεν είδαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ κρατικό έργο!!!! Ο δήθεν ΒΟΑΚ ξεκινάει από τα ανατολικά, το νοσοκομείο εδώ ρημάζει, κολυμβητήρι- γήπεδα σαπιμενα…. Κανένα μεγάλο έργο!!!

    1. Ενώ βρε βούι είδες με τον άλλον, την μετενσάρκωση του Ανδρέα που θα σου μοίραζε λεφτά με το τσουβάλι να τα τρώς με τις «πεταλουδίτσες» του ανατολικού μπλόκ και να κάνεις τον λεφτά με 4χ4 και Μπεμπε λιμουζίνα ή να τα ξύνεις στο δημόσιο και να φεύγεις και με εφάπαξ 150.000€. Δυστυχώς όμως ούτε αυτός σου έδωσε, ούτε αυτός έκανε ένα έργο εδώ. Σε μετανάστες, μοχαμέτιδες και πάκια τα μοίραζε τα λεφτουδάκια.

  2. Χανιώτης Πρωθυπουργός και Νοσοκομείο τριτοκοσμικο Δρομοι για προβατα υποδομές για τα πανηγύρια.
    Ψηφίζεις Κλόουν,Να περιμένεις τσίρκο
    ΥΓ σε βλεπω πάλι 2 κομμα ντορα στα Χανιά

  3. Βρε καλέ μου φίλε, το ότι έχουν κάποιοι την άποψη που έχουν, δεν σημαίνει πως είναι μόνο με τον απέναντι. Εγώ δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό τον Τσίπρα γιατί μας κορόϊδεψε αλλά δεν θα ψηφίσω ποτέ Δεξιά και ειδικά Μητσοτάκη. Και να σου κάνω μια ερώτηση και αν θες απαντάς; Τι είδαν τα Χανιά επί Μητσοτάκη; Στην τριετία 1990-1993 τι είδαμε; Νοσοκομείο, σχολεία, δρόμους; Τόσα χρόνια Μητσοτάκης στα ψηφοδέλτια τους εδώ δεν υπήρχε… Ξαφνικά μας αγάπησαν;Ή επειδή έδωσαν τα αρχαία που κατά την Μαρίκα «έβρισκαν στα χωράφια» τα ξεχάσαμε όλα; Ο κόσμος αυτά βλεπει και έχει την γνώμη που έχει. Σε ευχαριστώ.

    1. Αφού στα είχε φτιάξει όλα ο Αντρέας αγαπητέ Κώστα τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο συνονόματος σου?
      Γι΄ αυτό πρέπει να ψηφίσεις τώρα το άξιο τέκνο Βρυξελλών τον Νικολή.
      Ο οποίος αγαπά το νησί του και τον τόπο του (δλδ τις Βρυξέλλες) και αν (συν)κυβερνήσει θα νοιαστεί για αυτόν.

      1. Αν Μπάμπη μου απευθύνεσαι σε μένα και όχι στον άλλο Κώστα, θα σου πω ότι εγώ παιδί του Σημίτη και του Βενιζέλου δεν ψηφίζω… Πραγματικά δεν ξέρω τι θα ψηφίσω. Το συναίσθημα ή οι αναμνήσεις τελείωσαν πια, η ψήφος μου είναι τιμωρητική τόσο προς αυτόν που με κορόϊδεψε όσο και προς αυτόν που έχει κάνει την ζωή δύσκολη σε μένα και στους συμπολίτες μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook