Ντόρα: Στα Χανιά η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης

ντόρα-στα-χανιά-η-επόμενη-συνεδρίαση-τ-1400850

Στα Χανιά αναμένεται να κάνει την επόμενη συνεδρίαση η Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων και Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, μετά από πρόταση της Βουλευτή Χανίων της Ν.Δ Ντόρας Μπακογιάννη.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια στο Facebook επισημαίνοντας τα εξής:

«Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ασφάλεια και σταθερότητα της Ευρώπης, χρειαζόμαστε ενότητα και γρήγορα αντανακλαστικά. Προσκάλεσα τόσο τον Πρόεδρο της Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης όσο και την Πρόεδρο της Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να συζητήσουμε και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις που διαμορφώνονται».

zarpanews.gr

One thought on “Ντόρα: Στα Χανιά η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης

  1. Ο/Η Να έχουμε τα μάτια μας στους S - 300 γιατί αλλοιώς ο γκαντέμης θα γίνει αιτία να χάσουμε την χώρα στη Τουρκία με την βοήθεια του Πούτιν λέει:

    Μήπως το συνέδριο στα Χανιά ήταν ο όρος για να δώσει τους S-300 στην Ουκρανία ο ανθέλληνας μητσοτακης ? Γιατί μόλις παρακολουθήσαμε συνέντευξη του πενταγώνου των ΗΠΑ που δήλωσε ότι συμμαχική νατοϊκή χώρα συμφώνησε να παραδώσει S-300 σύστημα στην Ουκρανία και αν και δεν είμαι ξερόλας και σπουδαιοτίποτας σαν την εικονιζόμενη μαντάμα βάζω στοίχημα ότι ο « αριστος « άδειος ντενεκές μητσοτακης δίνει γη και ύδωρ στό εξωτερικό να τον στηρίξει αφού βλέπει ότι στο εσωτερικό έχει καταντήσει ένας πολιτικός τσαρλατάνος !
    Αν καταρριφθεί εστω και ένα ρωσικό αεροπλανο με S-300 τελειώσαμε σαν χώρα και ομανθελληνας θα τρίβει τα χέρια του γιατί μετά τις καταστροφές και τους θανάτους 25.000 συνανθρώπων μας θα γλυτώσει και τα δικαστήρια και την φυλακή !
    Τα μάτια μας στους S-300 λοιπόν αδέρφια. Μόνο ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook