Ντόρα: «Η ουσία όσων έκανα – Οι δήμοι των Χανίων πήραν 100 εκατ. ευρώ για έργα» | Photos

ντόρα-η-ουσία-όσων-έκανα-οι-δήμοι-τω-1658326

Σε γνωστό εστιατόριο στον Σταλό βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, προσκεκλημένη επιχειρηματιών της περιοχής σε εκδήλωση προς τιμή της. Η κυρία Μπακογιάννη μίλησε στους συγκεντρωμένους για όλη την προεκλογική ατζέντα και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και της ίδιας κατά τη διάρκεια της θητείας που ολοκληρώνεται.

«Η πόλη των Χανίων είναι ένα εργοτάξιο. Συνολικά οι δήμαρχοι Χανίων αυτά τα χρόνια πήραν 100 εκατομμύρια ευρώ, χρηματοδοτήσεις που δεν είχαν ξαναπάρει ποτέ στην ιστορία, για έργα που ήταν απόλυτη ανάγκη να γίνουν.

Έχω τεράστια ικανοποίηση, βλέποντας ότι με τη συνεργασία της Περιφέρειας, των δημάρχων και του κεντρικού κράτους δεν έχει μείνει καμία χρηματοδότηση που να μην έχει φτάσει στα Χανιά. Αυτή είναι η ουσία όσων εγώ έκανα«, είπε στους παριστάμενους η βουλευτής.

Η κα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στα Τέμπη, λέγοντας ότι πρέπει να διορθωθούν τα κακώς κείμενα:»Εμείς λέμε ότι κάναμε λάθη, είχαμε αδυναμίες, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το δυστύχημα των Τεμπών μας γονάτισε, μας έκανε όλους να νιώσουμε βαθύτατη συντριβή. Αλλά τι θα κάνουμε, θα λέμε ότι έτσι είναι η Ελλάδα ή θα βάλουμε μπροστά να το διορθώσουμε; Να διορθώσουμε τον δικό μας κακό εαυτό, να συγκρουστούμε με την κακό εαυτό της Ελλάδας;Η απόφαση είναι οριστική, θα συγκρουστούμε με την παλιά Ελλάδα, την κακιά Ελλάδα, τον κακό μας εαυτό. Όπως βάλαμε μπροστά τα μεγάλα έργα, όπως καταφέραμε να κάνουμε καλά πράγματα, έτσι κι αυτά τα υπόλοιπα που δεν κάναμε καλά, πρέπει να τα διορθώσουμε».

Η πρώην υπουργός άγγιξε και τα ελληνοτουρκικά και τα ζητήματα των εξοπλισμών: «Όταν παραλάβαμε, οι ένοπλες δυνάμεις μας ήταν σε δύσκολη κατάσταση, γιατί είχαμε δέκα χρόνια μνημόνια.

Σήμερα, έχουν όλα τα όπλα που χρειάζονται. Κανείς δεν πίστευε ότι θα είχαμε τόσο γρήγορα μια μοίρα Rafale, να έχουμε F-16 Viper. Στόχος μας είναι να βρούμε ένα modus vivendi με την Τουρκία και για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Σήμερα λοιπόν, με όσα κάναμε, είμαστε δυνατοί.

Περάσαμε τον ύφαλο του καλοκαιριού του 2020 με τις τουρκικές προκλήσεις, περάσαμε την πανδημία και πιστεύουμε ότι έχουμε δρομολογήσει μια πιο ήρεμη κατάσταση για αύριο».
zarpanews.gr

11 thoughts on “Ντόρα: «Η ουσία όσων έκανα – Οι δήμοι των Χανίων πήραν 100 εκατ. ευρώ για έργα» | Photos

  1. Πως υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να ψηφίζουν το ζόμπι? Ποιο το έργο της στα Χανιά? Ποιο το έργο της στη χώρα? Εκτός φυσικά από άπειρους διορισμους και εξυπηρετησεις για χάρη μερικών ψήφων? Οικογενειοκρατία…. Συνέχιζε λαλλαλα Ελληνα να ταιζεις το βρωμοσογο

  2. Εγω δεν εχω που να το γραψω,οποτε θα το γραψω εδδω:

    Μου ειπανε φιλοι οτι στην καταθεση στεφανων στις Βρυσες Αποκορωνου πριν την παρελαση για ΠΡΩΤΗ φορα στα τελευταια εικοσσι χρονια καταθεσανε στεφανια και δυο κόμματα !!!!

    Ποια;;; Το πασοκ και η Νεα Δημοκρατια!!!

    Ουτε ο Μαρκογιαννακης οταν ηταν ενεργος δδεν ειχε πεσει τοσο χαμηλα!!!

    Ο κοσμος μουρμουριζε και τους κοροιδευε!!!

    Συνερθετεεεεεεεεε!!!Ψηφους με καραγκιοζιλικια ΔΕΝ κερδιζετε!!!

    1. Ασε μας ρε αρχιΜούσκαρε που ηταν η 1η φορά τα τελευταία 20 χρόνια, ψέμα.
      Επίσης άσε ρε καραμούσκαρε που μουρμούρισε κάποιος οτιδήποτε, ψέμα, ήμουν εκεί, κανονικά χειροκρότησε όλος ο κόσμος όπως και στους υπόλοιπους καταθέτες!!
      Πας να δημιουργήσεις θέμα από το πουθενά, θα έπρεπε να λέγεσαι απόπατος ή σκατ**λακκος και όχι απλά Μούσκαρος…

      1. Αλεκο λες μπουρδες αντρα μου!!!!
        Ελα πες το ποιος ησουνα του Θασοκ ή της Νεας Δαυλοκρατιας;;;;
        Μια ζαρπα ολη δικη σου!!!!!
        Πιου ιππππππππππππππππππππππππππππππ!!!!

  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ …..ΓΙΑΤΙ ΤΑ 100000000 ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ…..ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ……ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

  4. Ας βάλουμε τέλος στην 3η Ελληνική δημοκρατία
    Ως εδώ.
    ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ Συνασπισμός
    Τέλος
    Είναι η τελευταία μας ευκαιρία
    Σκεφτείτε τα παιδιά σας

  5. Από έργα άλλο τίποτα
    Ειδικά στην Κρήτη τόσα χρόνια δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως όλη η οικογένεια σας.
    Μόνο τρώτε από τις πλάτες μας τόσα χρόνια.
    Ούτε μια γέφυρα πεσμένη τόσα χρόνια δεν είστε άξιοι να φτιάξετε.
    Έβιβα στα κορόιδα.

  6. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ:
    ΠΑΡΟΤΙ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΡΗ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΚΟΣΤΟΥΜΙ» ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ (Π.Χ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ 100 ΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ (ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑ-ΚΟΥΛΗ) ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΡΩΝΙΑ. (Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ).
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΘΕΟΔΩΡΑ, ΚΡΙΜΑ…
    Υ.Γ.: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ (Ή ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ) ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

  7. To τραπέζι το κάνανε προς τιμήν της επειδή ψιλοεσπρωξε το θέμα με τους αιγιαλούς … και επιτέλους μπήκε μια ρύθμιση για να μπει μια τάξη με τα προστιματα του παλαιου αιγιαλου.Και βρήκε να πει οτι οι δήμοι θα περνάνε έτσι και αλλιώς αυτα που θα περνάνε άλλα και καλα τα διεκδίκησε αυτη.
    Σανό με το κιλό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook