Ντόρα: Ο ΒΟΑΚ θα τελειώσει γιατί έχουμε Χανιώτη πρωθυπουργό – Πότε έρχεται στα Χανιά ο Μητσοτάκης

ντόρα-ο-βοακ-θα-τελειώσει-γιατί-έχουμε-982985

Από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη, θα γίνει η πλήρης παρουσίαση του νέου Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης και μάλιστα από τα Χανιά.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά η βουλευτής Χανίων της Ν.Δ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Zarpa Radio 89.6 στην εκπομπή της Ευτυχίας Πενταράκη και του Γιώργου Κολομπάκη.

Ο πρωθυπουργός θα έρθει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαϊου στα Χανιά, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη: «Όπως ξέρετε είναι μια σημαντική μέρα για εμάς οικογενειακώς και θα κάνει το σύνολο των εξαγγελιών και για τον ΒΟΑΚ».

«Θα τολμήσω να πω κάτι για το οποίο ξέρω ότι θα δεχθώ κριτική… Το ότι σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία με αυτές τις δυνατότητες η Κρήτη έχει Χανιώτη πρωθυπουργό, θα είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο θα τελειώσει ο ΒΟΑΚ«, τόνισε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ.

«Σας το λέω γιατί το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Εάν ξέρατε αυτά τα δύο χρόνια τι δουλειά έχει γίνει, τι προσπάθειες, πόσες επισκέψεις στο Μαξίμου, ξανά και ξανά. Για να βρεθεί το σύνολο των χρηματοδοτικών εργαλείων. Για να προχωρήσουν οι μελέτες, για να ωριμάσουν οι μελέτες και δώστου απ’ την αρχή»

zarpanews.gr

8 thoughts on “Ντόρα: Ο ΒΟΑΚ θα τελειώσει γιατί έχουμε Χανιώτη πρωθυπουργό – Πότε έρχεται στα Χανιά ο Μητσοτάκης

  1. Εμετός….. Είδαμε και τον μπαμπά σου που κάθησε τρία χρόνια πρωθυπουργός τι έκανε στα Χανιά.. ούτε ένα δρόμο..
    Καθάρματα

  2. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ?
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΧΑΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΟΑΚ! ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΒΟΑΚ ΚΑΙ ΒΟΑΚ!
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙ!!!
    ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

  3. 2 χρόνια τώρα δεν έχουν καταφέρει ούτε τα κλαδιά να κόψουν!
    Το ρίξανε στους μπάφους και λένε παπατζιλίκια!!!

  4. Αντε μωρη κοτα να φτιαξεις κανα μαρμαρο στο Μαραθι για να πηγαινεις το μπανακι σου το0 καλοκαιρι και μετα μιλας για ενα εργα που ειναι διπλοπληρωμενα .. κουραστηκανε κιολας να πηγαινοερχονται στο μαξιμου…..καψε μας και αλλο

  5. Βάλτε πρώτα παραθύρια στο πολεμικό μουσείο που χάσκει καμένο εδώ και τρία χρόνια και βλέπουμε για το ΒΟΑΚ. Αλήθεια η Πρώην Γαλλική Σχολή έγινε λαογραφικό Μουσείο που ‘χε πει ο Δίγαλος, ή έχει καταντήσει νυχτεριδάδικο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook