Ντόρα: Ο Ερντογάν ακολουθεί μια πολιτική που του γύρισε μπούμερανγκ

ντόρα-ο-ερντογάν-ακολουθεί-μια-πολιτι-952534

«Ακούμε τους ειδικούς, τους επιστήμονες, τους λοιμωξιολόγους. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού ήταν από τις καλύτερες και σοβαρότερες παρεμβάσεις ανθρώπου που έχω ακούσει στη ζωή μου. Ήταν υπεύθυνη, σοβαρή, ειλικρινής, είπε στον ελληνικό λαό ποια είναι η κατάσταση» δήλωσε η βουλευτής Χανίων της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, στον Realfm 97,8.

«Είναι βέβαιο ότι ο κορονοϊός είναι εδώ, είναι βέβαιο ότι κατάφερε το εθνικό σύστημα υγείας και η αρμόδια επιτροπή να υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην Ελλάδα και μας επέτρεψε να προετοιμαστούμε πολύ καλύτερα» πρόσθεσε μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα.

«Είναι βέβαιο ότι θα ληφθούν αποφάσεις για την Παγκόσμια Οικονομία και κατ’επέκταση και για τις οικονομίες της Ευρώπης. Η εξαίρεση δηλαδή του κόστους για τον κορονοϊό, όπως και η εξαίρεση του κόστους για το προσφυγικό που έχουμε εμείς, είναι κάτι το οποίο θα αντιμετωπίσουν και οι δανειστές μας με την απαραίτητη ευελιξία που χρειάζεται.

Αυτή τη στιγμή περνάμε δύσκολες ώρες, ο ελληνικός λαός πέρασε δύσκολα για μια δεκαετία και για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε μια πανδημία. Δεν υπήρχε πανδημία μέχρι τώρα από τότε που υπήρχε ο ΠΟΥ. Θα την αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία με τα καλύτερα δυνατά μέτρα που υπάρχουν» σημείωσε. «Πιστεύω και προσεύχομαι από οποιοδήποτε μέρος βρίσκομαι, δεν υπάρχει λόγος να παραβούμε τους κανόνες υγιεινής και τους κανόνες των επιστημόνων» πρόσθεσε.

«Ο Ερντογάν είναι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί έχει τρεις ημέρες να ανοίξει τον διάδρομο στη Συρία και γίνεται ο χαμός. Ακολουθεί μια πολιτική που του γύρισε μπούμερανγκ. Αυτή τη στιγμή, η πολιτική που κάνει είναι σπασμωδικές κινήσεις για να δημιουργήσει μια ένταση, μήπως κερδίσει κάτι από την Ευρώπη.

Πίστεψε ότι η Ευρώπη θα αφήσει την Ελλάδα μόνη της, αλλά στάθηκε δίπλα στην Ελλάδα και δεν είναι διατεθειμένη να πέσει στο παιχνίδι εκβιασμού του Ερντογάν και τον έχει φέρει σε θέση που η ρητορική του είναι εκτός τόπου και χρόνου» υπογράμμισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook