Ντόρα Μπακογιάννη: Την επόμενη ημέρα των εκλογών τα Χανιά θα είναι «μπλε»

ντόρα-μπακογιάννη-την-επόμενη-ημέρα-τ-887863

Την πεποίθηση της ότι στις επικείμενες εκλογές τα «Χανιά θα είναι μπλε», εξέφρασε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη, στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στον Super FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφια βουλευτής Χανίων, ζήτησε  τον «σταυρό των Χανιωτών», για να αποκτήσει δύναμη και να βγάλει τους συντοπίτες της «ασπροπρόσωπους» όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Οι Χανιώτες θα στηρίξουν Χανιώτη Πρωθυπουργό»

«Όποιος έχει υποτιμήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με πρώτο τον Τσίπρα, δεν υπάρχει …έχασε» δήλωσε με νόημα η βουλευτής της ΝΔ που εκτιμά ότι την Κυριακή οι Χανιώτες δεν θα χάσουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Χανιώτη πρωθυπουργό. Δεν θα επιτρέψουν στους υπόλοιπους νομούς της Ελλάδας ότι τον έβγαλαν και ο πρωθυπουργός να μην έχει έρθει πρώτος στα Χανιά. Πιστεύω πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία, μια εξαιρετικά θετική συγκυρία, τώρα που και εγώ είμαι στα Χανιά, προβλήματα που απασχολούν τους Χανιώτες, να βρουν τη λύση τους».

Προβλήματα που όπως είπε, πέρα από όσα ήξερε κι η ίδια, γνώρισε κιόλας στη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας στο Νομό και της έδωσαν λαβή για να ιεραρχήσει τους στόχους της την επόμενη μέρα των εκλογών. «Έφτασε η ώρα να βρουν λύση θέματα που απασχολούν χρόνια τα Χανιά: ο ΒΟΑΚ, όπου υπάρχει μηδενική μελέτη, η σύνδεση του Ακρωτηρίου με το αεροδρόμιο, το ραντάρ του αεροδρομίου, τα έργα βιολογικού καθαρισμού, παράκαμψη Καστελλίου, ο κόμβος της Σούδας. Κανένα έργο στην Ελλάδα δεν γίνεται από μόνο του. Γίνονται όταν υπάρχουν άνθρωποι από πάνω τους και τρέχουν να τα ξεκολλήσουν όταν κάπου «κολλάνε», υποστήριξε η κα Μπακογιάννη που για αυτό το λόγο έχει ανοίξει το πολιτικό της γραφείο και ετοιμάζει και το σπίτι της στα Χανιά.

Για αυτό και την Κυριακή ζητά το σταυρό των Χανιωτών, προκειμένου να της δώσουν δύναμη συνειδητά, και να τους βγάλει «ασπροπρόσωπους», αφού πέρα από τα Χανιά, με την δύναμη που θα έχει, θα είναι χρήσιμη και για την κεντρική πολιτική σκηνή.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας την επόμενη μέρα του προγράμματος της ΝΔ, είπε πως «το 2019 θα έχει ολοκληρωθεί η μείωση του φόρου εστίασης, ενώ οι υπόλοιπες φορολογίες θα ψηφιστούν στον προϋπολογισμό του Δεκεμβρίου και θα ισχύσουν από το 2020», ενώ αναφερόμενη στο δίλημμα που έχει θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αυτοδυναμία η εκλογές τον Αύγουστο» η κα Μπακογιάννη επεσήμανε πως δεν είναι εκβιαστικό, αλλά η πραγματικότητα. «Με ψήφο ανοχής δεν κυβερνιέται μια χώρα γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει . Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερότητα για να αντιμετωπίσει την οικονομία, αλλά κυρίως την εξωτερική πολιτική.» ανέφερε.

Μιλώντας για τον Κώστα Μπακογιάννη η υποψήφια βουλευτής Χανίων της ΝΔ, τον χαρακτήρισε «φανατικά ερωτευμένο με την τοπική αυτοδιοίκηση», εξαπέλυσε βέλη για τον κ Κυριάκο Βελόπουλο, λέγοντας πως «δεν μπορεί η πίστη να γίνεται επιχειρηματική ευκαιρία για να βγάλει λεφτά ένας άνθρωπος, ενώ χαρακτήρισε τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη ως «καταπληκτική περίπτωση ανθρώπου, υπαίτιο όλης της υπόθεσης που μας έφερε λίγο πριν το Grexit που πάει σε απίστευτα παραμύθια τον ελληνικό λαό».

Απόψε η προεκλογική της ομιλία

Η κα Ντόρα Μπακογιάννη έκλεισε τη συνέντευξή της προσκαλώντας όλους του Χανιώτες την Παρασκευή στις 20.30 στο «σπίτι» της στην Χαλέπα, στο Μεϊντάνι, μπροστά στην εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην αποψινή τελευταία μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: Την επόμενη ημέρα των εκλογών τα Χανιά θα είναι «μπλε»

  1. Ξερετε εσεις πολυ καλα σε τι -οχι ποιους- απευθυνεστε… Μιλατε σε χρυσοψαρα… χρυσα, πλατινενια, ασημενια, και απο μεσα κουφια… Λυσσατε για την καρεκλα… Ειναι η σειρα σας, λετε με ματια που αστραφτουν κακια, μισος και διχονοια και δεν σας νοιαζει… Ξερετε εσεις που απευθυνεστε… Ξερετε ομως και πολυ καλα οτι δεν γινεται ετσι πολιτικη οργανωση, διεκπεραιωση και προοδος… και σαφως νιωθετε το μεγεθος της ανυπαρξιας σας. Μπορει να ξερετε να χειριζεστε συνειδησεις αλλα ο καιρος, ο Χρονος, η αληθινη Ιστορια, θα σας βαλει στη θεση σας οπως και να εχει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook