Ντόρα Μπακογιάννη: Τι λέει για τη σχέση που έχει με τη Σία Κοσιώνη και για την προφορά στα σοκολατάκια που έγινε viral

ντόρα-μπακογιάννη-τι-λέει-για-τη-σχέση-1143528

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί σήμερα στο Direct του Τάκη Χατζή και μέσα από το Happy Day παρακολουθήσαμε ένα μικρό απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή.

Εκτός από τα θέματα της πολιτικής, η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε και για τη νύφη της, τη Σία Κοσιώνη, και πραγματικά έλαμπε όταν αναφερόταν σε εκείνη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη. Είμαι πάρα πολύ τυχερή διότι έχω μια νύφη, την οποία καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Την καμαρώνω πραγματικά.

Τη βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Τη βλέπω με τη φόρμα της να παίζει με τον Δήμο και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη. 

eleftherostypos.gr

2 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: Τι λέει για τη σχέση που έχει με τη Σία Κοσιώνη και για την προφορά στα σοκολατάκια που έγινε viral

  1. Βλέποντας τις δυο καρακάξες μου έρχεται να μουντζώσω ολους τους Έλληνες που έχουν αφήσει αυτές τις τιποτένιες αγελάδες να τους ενημερώνουν και να δίνουν κατευθύνσεις και να τους ρουφούν το αίμα με πολλαπλά καλαμάκια.
    Δυο βλαχάρες με εμφάνιση πλύστρας αλλά δίχως καν προσόντα πλύστρας. Αντιπροσωπεύουν την κατάντια, την παρακμή και την ταπείνωση που δυστυχώς περνάει η χώρα και που είμαι σίγουρος πως μια μέρα θα πληρώσουν και αυτές και οι μίζερες οικογένειες τους για τα κακά που έχουν βοηθείσει να έρθουν στην πατρίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook