Ντόρα Μπακογιάννη: Θα λογοδοτήσουμε και θα δώσουμε την λίστα με τα χρήματα που πήραν τα ΜΜΕ

ντόρα-μπακογιάννη-θα-λογοδοτήσουμε-κ-1058155

«Θα λογοδοτήσουμε και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πού δώσαμε στα χρήματα», υπογράμμισε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ντόρα Μπακογιάννη, ερωτηθείσα για τις καμπάνιες κατά της πανδημίας.

Ξεκάθαρη θέση, όσον αφορά στα χρήματα τα οποία δόθηκαν από την κυβέρνηση προς ΜΜΕ, για τις καμπάνιες που έγιναν προκειμένου να ενημερώνονται οι πολίτες εν μέσω της πανδημίας, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ερωτηθείσα από τον Γιώργο Παπαδάκη εάν η πιστεύει πως οι εν λόγω λίστες, με τα ονόματα των μέσων και τα ποσά, πρέπει να δημοσιοποιηθούν, απάντησε:

«Εγώ τουλάχιστον περιμένω ότι πρέπει να δοθούν. Θεωρώ ότι όλα αυτά πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια. Αυτή είναι η άποψή μου».

«Και από κει και πέρα εδώ είμαστε να κρίνετε εάν το άλφα ή το βήτα σάιτ έπρεπε να πάει το ποσό το οποίο πήρε», συμπλήρωσε.

«Έγινε μία καμπάνια, η οποία απευθυνότανε πραγματικά στο σύνολο. Και ήταν η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»», η οποία έφθασε και στον τελευταίο Έλληνα. Επίσης έγινε η καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς». Το σύνολο των χρηματοδοτήσεων, κ. Σκουρλέτη, με την ολοκλήρωση της καμπάνιας θα σας δοθεί», ξεκαθάρισε, απευθυνόμενη στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ήταν επίσης προσκεκλημένος στην εκπομπή.

«Θα λογοδοτήσουμε και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πού δώσαμε στα χρήματα», κατέληξε.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: Θα λογοδοτήσουμε και θα δώσουμε την λίστα με τα χρήματα που πήραν τα ΜΜΕ

  1. Ειδικά για το sight του Μένιου Φουρθιώτη (!!!) μην κάνετε πως «ξεχνάτε»να μας πείτε πόσα του δώσατε για το «Μένουμε Σπίτι»!!Και σε πολλούς πολλούς άλλους «αναλόγων»..προσόντων! Ο «φαταούλας»όμως όλων ο….ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook