Ντόρα Μπακογιάννη: «Ήταν δύσκολα στην αρχή, όταν αποφασίστηκε να μη συμμετέχω στην κυβέρνηση» | Video

ντόρα-μπακογιάννη-ήταν-δύσκολα-στην-1120335

Στην εκπομπή Happy Day του Alpha μίλησε το πρωί της Πέμπτης η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ρωτήθηκε και μίλησε χωρίς δισταγμό για το πώς ασχολήθηκε πρώτη φορά με την πολιτική, για τα παιδιά, τα εγγόνια της, τους γονείς της, για τη νύφη της Σία Κοσιώνη, αλλά και για τη σχέση της με τον αδερφό της Κυριάκο Μητσοτάκη και το πώς διαχειρίστηκε την απόφαση να μην συμμετέχει στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπήρξαν στιγμές που ήταν δύσκολες όταν πάρθηκαν οι αποφάσεις ότι για λόγους οικογενειακούς δεν έπρεπε να συμμετέχω στην κυβέρνηση. Ήταν δύσκολο στην αρχή, για μένα να το διαχειριστώ. Μετά όμως κατάλαβα ότι μπορούσα να είμαι αποτελεσματικά χρήσιμη χωρίς να είμαι στην κυβέρνηση και από εκείνη τη στιγμή ξαναβρήκα πλήρως την ισορροπία μου»

 

2 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: «Ήταν δύσκολα στην αρχή, όταν αποφασίστηκε να μη συμμετέχω στην κυβέρνηση» | Video

  1. Τι λες τώρα? Πώς άντεξες??
    Αλλά βέβαια κοιμούνται τα βουγια οι Έλληνες και ειδικά οι Χανιώτες που θα έπρεπε να σας είχα τουλάχιστον εξορίσει
    Δε ντρέπεσαι λίγο, αλλά θα μου πεις γιατί να ντραπεις
    Ένα δρόμο στα Χανιά ο πατέρας σου και εσύ κανομενο δεν έχετε.. το ίδιο και ο Κυριάκος… Καλά το πάει

  2. Πρώτη φορά βλέπω γυναίκα φελλό, η ανεκδιήγητη νομίζει ότι περνάει η μπογιά της η ότι την ακούει κανείς (εκτός του γιου πρωθυπουργού). Για να σε ενημερώσω οταν πηγα Μεσκλα οι άνθρωποι μας διηγούνται ιστορίες αντίστασης που πάντα ο πατέρας σου ήταν απέναντι στους πατριώτες, όταν χρειαζόταν να πούνε το όνομα του μόλις το λέγανε φτύνανε, για να καταλάβεις που σας έχουν γραμμένους οι Έλληνες και οι Κρητικοί, (που δεν μπορώ να το γράψω γιατί είσαι γένους θηλυκού ). Πόσους ψήφους πήρες εσυ η ο κανακαρης σου από την Κρήτη ? Και για πες μας ποιος άλλος πολιτικός στην Ελλάδα πήρε μούντζες και όχι ψήφους από το τόπο του ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook