Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι Έλληνες μας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης – Οι προηγούμενες εκλογές είναι σαν να μην έγιναν ποτέ»

ντόρα-μπακογιάννη-οι-έλληνες-μας-έδω-1708467

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε χθες Πέμπτη 8 Ιουνίου η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στον Εύοσμο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου που ανέδειξε πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και με μεγάλη διαφορά, τονίζοντας  πως «η ψήφος που μας έδωσαν οι Έλληνες είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης».

Μεταξύ άλλων, η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε κατά την ομιλία της:

Εμείς στις εκλογές της 25 Μαΐου είχαμε ένα θετικό μήνυμα για την Ελλάδα του αύριο για την Ελλάδα της προοπτικής για την Ελλάδα της σταθερότητας. Οι αντίπαλοί μας παρουσίασαν μία Ελλάδα μαύρη, γονατισμένη, θλιμμένη πεινασμένη, καταστραμμένη και αυτή δεν ήταν η Ελλάδα που ζουν οι Έλληνες πολίτες. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν ότι υπάρχουν προβλήματα, έχουν αγωνίες, χρειάζονται λύσεις, αλλά βλέπαν ότι η Ελλάδα προοδεύει. Ότι πάει μπροστά. Ότι δεν είχε καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015.

Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι έχουμε ούριο άνεμο στα πανιά μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ψήφος που μας έδωσαν οι Έλληνες πολίτες είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης. Είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης από τη Νέα Ιωνία, από το Πέραμα, από τις Δυτικές Συνοικίες της Αθήνας, και ψήφος εμπιστοσύνης από τη νεολαία. Τα νέα παιδιά θέλουν αλήθεια, δεν θέλουν παραμύθια, θέλουν προοπτική, και αξιοπιστία. Να του πεις λίγα αλλά να τα κάνεις. Και στον Κυριάκο Μητσοτάκη βρήκαν έναν άνθρωπο που αυτά που είπε τα έκανε.

Οι προηγούμενες εκλογές είναι σαν να μην έγιναν ποτέ. Πολιτικά και κοινωνικά ναι έγιναν. Από πλευράς όμως ουσίας οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα βγάλουν κυβέρνηση.

Παντοδύναμος είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Αυτός στις 25 του μηνός θα δώσει μία ισχυρή πλειοψηφία στη χώρα. Την χρειαζόμαστε την σταθερή κυβέρνηση. Την χρειαζόμαστε ίσως περισσότερο παρά ποτέ. Τα πράγματα αλλάζουν γύρω μας αλλάζουν γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά. Η Τουρκία σήμερα έχει μία νέα σταθερή κυβέρνηση.

Η Ευρώπη σήμερα ταλανίζεται ανάμεσα σε πάρα πολλές σκέψεις αποφάσεις, αδυναμίες δυστυχώς. Χρειάζεται ένας πρωθυπουργός σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει το κύρος να συνομιλεί ισάξια με άλλους ηγέτες, έχει το κύρος να μιλάει στο κογκρέσο, έχει το κύρος να διαπραγματεύεται και τελικά να πετυχαίνει να έρθουν στην Ελλάδα 31 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η κοινωνία δεν θέλει πια λαϊκισμούς και τοξικότητα. Δεν θέλει ψεύτικα μεγάλα λόγια. Θέλει προοπτική, θέλει σχέδιο, θέλει δουλειά, θέλει σταθερότητα. Αυτό το υποσχόμαστε. Εδώ στον Εύοσμο, περιμένουμε τα αποτελέσματα να είναι ακόμα καλύτερα. Το αξίζει η Θεσσαλονίκη!

Το αξίζει με όλα τα έργα που έχουν προγραμματιστεί. Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της καινοτομίας, πρωτεύουσα της αλλαγής!

Η νίκη θα είναι δική μας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ξανά πρωθυπουργός!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook