Ντόρα Μπακογιάννη: Καμάρωσε τον γιο της Κώστα Μπακογιάννη, στη φωταγώγηση του δένδρου στο Σύνταγμα | Photos

ντόρα-μπακογιάννη-καμάρωσε-τον-γιο-τη-966664

Όλη η Αθήνα «πλημμύρισε» με φως το βράδυ της Τρίτης, 10 Δεκεμβρίου. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το έναυσμα για να φωταγωγηθεί η πόλη και το εντυπωσιακό 17 μέτρων φυσικό δέντρο που έφτασε από το Καρπενήσι και που κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, σε μια φαντασμαγορική βραδιά με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Απόψε φωτίζεται η πρωτεύουσα. Και είμαστε χαρούμενοι γιατί πέρα από το Σύνταγμα και τους μεγάλους δρόμους του κέντρου, παίρνουν λάμψη από τις γιορτές και δεκάδες δρόμοι και πλατείες που για πολλά χρόνια ήταν ξεχασμένοι. Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για το κέντρο. Είναι και για τις γειτονιές της Αθήνας και αυτή είναι η επιδίωξή μας. Να φτάσουμε στο σημείο να φωτίζεται και να στολίζεται στις γιορτές κάθε γωνιά της πόλης. Ας κάνουμε μία παύση και ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας να απολαύσουν τις γιορτές, το μήνυμά τους και τις στιγμές τους», ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Κάτω ακριβώς από τη σκηνή και την ώρα που μιλούσε, βρισκόταν η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη που φρόντισε ν’ απαθανατίσει κάθε στιγμή. Κοντά της είχε τα εγγόνια της Γιώργο και Ντόρα, παιδιά της κόρης της Αλεξίας Μπακογιάννη. O φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε έχοντας στο πλευρό της το «Ντοράκι» της, όπως χαϊδευτικά φωνάζει την εγγονή της.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εκτός από την Ντόρα και τον Γιώργο, έχει ακόμη 5 εγγόνια. Τον Στάθη, μικρότερο γιο της Αλεξίας και τα τέσσερα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη, Δανάη, Δήμο, Ολυμπία-Αναστασία και Παύλο.

Στην σκηνή ανέβηκαν οι Έλενα Παπαρίζου, Idra Kayne και ο Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, καταφέρνοντας να παρασύρουν το κοινό με τα τραγούδια τους.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook