Ντόρα Μπακογιάννη για την μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί: «Ο Ερντογάν υποτιμά την αντίδραση που έρχεται»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη στην είδηση της μετατροπής (και επίσημα πλέον μετά την απόφαση του τούρκικου ΣτΕ) της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε χώρο μουσουλμανικής λατρείας.

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε οτι υπάρχει μικροπολιτική σκοπιμότητα στις ενέργειες του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος, κατά την ίδια, υποτιμά την αντίδραση που έρχεται από την ελληνική πλευρά.zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αντίδραση η δική σου πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από αυτές τις δυό φράσεις σου, τουλάχιστον χάλασε την κουμπαριά γιά νά τόν τιμωρήσεις !!! Μια γυναικα 65 χρόνων πού την πληρώνουμε σέ όλη τή ζωή της (ακόμα και τώρα), σαν πολιτικός πού έχει διατελέσει και σάν υπουργός εξωτερικών βρήκε αυτές τις δυο φρασούλες να αρθρώσει όταν τό μεγαλύτερο μνημείο της Ορθόδοξης πίστης αλώθηκε ξανά από ενα ψυχοπαθή Μογγόλο. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα όλοι οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης και όλοι όσοι έχουν μπει ποτέ ΔΕΗ Βουλή σαν εκλεγμένοι ετών και μια φορά, ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΠΛΟΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΕΟΙ, ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ