Ντόρα Μπακογιάννη για πρόσφυγες / μετανάστες: Να γίνουν εργάτες γης | Video

ντόρα-μπακογιάννη-για-πρόσφυγες-μετα-883019

«Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;»

Τη δική της πρόταση για την επίλυση τoυ Προσφυγικού / Μεταναστευτικού γνωστοποίησε από τον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ αποκάλυψε ότι πρότεινε εντός του κόμματος να χρησιμοποιηθούν όσοι πρόσφυγες –μετανάστες βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά και το επιθυμούν ως εργάτες γης, έχοντας δουλειά και στέγη, υποστηρίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να δοθούν προσωρινές άδειες παραμονής.

«Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε “ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης ρε παιδιά;”. Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα ανταποκριθούν. Ή έχουν μπει σε μια λογική ιδρυματοποίησης;», είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως την πρόταση αυτή έχει ήδη συζητήσει με ορισμένους υπουργούς και είναι πολύ πιθανό να το δούμε στην πράξη. «Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

2 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη για πρόσφυγες / μετανάστες: Να γίνουν εργάτες γης | Video

  1. Για πήγαινε να ζητήσεις να πάρεις εποχιακά στην δουλειά σου πρόσφυγες ή όπως αλλιως τους λένε. Δεν μπορείς να τους πληρώσεις με εργόσημο, δεν είναι συνεπείς και σε αφήνουν ξεκρέμαστο πολύ συχνά. Επιπλέον με τα επιδόματα που τους δίνονται γιατί να σκίζονται για δουλειά. Ο στόχος τους είναι οι βορειοευρωπαικες χώρες που τα επιδόματα είναι μεγαλύτερα, δεν τους ενδιαφέρει να μείνουν, άπλα δεν ξέρουν ότι έχουν μπλοκαριστει στην Ελλάδα γιατί έχει υποχρέωση στους βόρειους να μην τους αφήνει να φεύγουν και να έχουν το δικαίωμα να μας τους επιστρέφουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook