Ντόρα Μπακογιάννη: Είχα τόσο πολύ ονειρευτεί αυτό το Πάσχα στα Χανιά | Video

ντόρα-μπακογιάννη-είχα-τόσο-πολύ-ονει-1209797

Ότι η αστυνομία δεν μπορεί μεν να βρίσκεται σε όλες τις πλατείες, μπορεί όμως να προχωρήσει στη σύλληψη όσων οργανώνουν τα κορωνοπάρτι, σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, ενώ στα της πανδημίας συνέστησε υπομονή για λίγο ακόμα και κάλεσε όσους έχουν το δικαίωμα να εμβολιαστούν το συντομότερο.

Μιλώντας για την απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό για το Πάσχα, η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Ποια οργάνωση κράτους μπορεί να ελέγξει όσους έχουν εμβολιαστεί από εκείνους που δεν έχουν; Ας είμαστε λίγο πραγματιστές. Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοιος τρόπος. Για τους τουρίστες υπάρχει, μπορείς να τον ελέγξεις, είναι ένα αεροπλάνο. Για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ελέγχεις αεροπλάνα, πλοία, τις εισόδους της χώρας, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις όλους τους δρόμους της Ελλάδας. Αν φύγουν άρρωστοι άνθρωποι, θα αντέξουν τα νοσοκομεία; Για αυτό η κυβέρνηση προσπαθεί να τετραγωνίσει τον κύκλο».

«Αν πρόκειται να πάει κάποιος τουρίστας στα νησιά μας, θα πάει και με ανοιχτή την εστίαση, και βεβαίως θα πάμε και εμείς μαζί του για να κάνουμε τις διακοπές μας. Άρα το θέμα μας είναι πώς θα αντέξουμε μέχρι τις 15 Μαΐου», πρόσθεσε.

Η βουλευτής της ΝΔ κλήθηκε ακόμα μία φορά να σχολιάσει το γεγονός ότι τα περιοριστικά μέτρα θα την κρατήσουν μακριά από τα Χανιά και το πώς αισθάνεται που θα χρειαστεί να μείνει στην Αθήνα:

Αισθάνομαι κι εγώ όπως αισθάνεστε κι εσείς. Είχα τόσο πολύ ονειρευτεί αυτό το Πάσχα στα Χανιά. Πίστευα πραγματικά ότι αυτό το Πάσχα θα ήταν η ώρα της μεγάλης αλλαγής, που θα παίρναμε τη ζωή μας πίσω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός, εκφράστηκα ελεύθερα λέγοντας ότι αυτό θέλω αλλά βεβαίως από την ώρα που δεν επιτρέπεται, θα κάνουμε Πάσχα στην Αθήνα. Δόξα το Θεό είμαστε γεροί, αυτό μετράει

Στο σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ότι η μπορεί να έρθει στα Χανιά ως βουλευτής Χανίων, η κα Μπακογιάννη απάντησε ότι δεν μπορεί να έρθει η υπόλοιπη οικογένειά της: «Μόνο τα αδέρφια να μαζυετούμε με τα παιδιά και τα εγγόνια, είμαστε αρκετοί» είπε χαρακτηριστικά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook