Ντόρα Μπακογιάννη: Δώστε μου δύναμη και θα σας την επιστρέψω πολλαπλάσια | Photos

ντόρα-μπακογιάννη-δώστε-μου-δύναμη-κα-1690290

Την Παλαιόχωρα και την Κουντούρα επισκέφθηκε την Παρασκευή η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη .

Στο δημαρχείο Καντάνου-Σελίνου η Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αντώνη Περράκη και το δημοτικό συμβούλιο και εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί την τετραετία 2019- 2023 έγιναν πολύ σημαντικά έργα στον δήμο. «Η επέκταση και αναβάθμιση του λιμένα Παλαιόχωρας ύψους 18 εκατ. ευρώ μαζί με το τοπικό χωροταξικό πολεοδομικό σχέδιο είναι τα κυριότερα έργα που αλλάζουν την όψη και τις προοπτικές του τόπου» είπε.

«Λύθηκε ένα ζήτημα δεκαετιών με την παραχώρηση του αθλητικού γηπέδου στον δήμο για τις αθλητικές και σχολικές εκδηλώσεις. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα Τρίτσης η ανακαίνιση της αίθουσας του δήμου, όπως και η ανακαίνιση του πρώην οικοτροφείου Κανδάνου. Έχει ολοκληρωθεί το έργο της λιμνοδεξαμενής του Ομαλού, ενώ προχωράνε οι μελέτες για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, όπως και της διευθέτησης ρεμάτων» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

Επίσης υπογράμμισε ότι για την επόμενη τετραετία προτεραιότητα έχουν η ολοκλήρωση του δρόμου Κριός – Ελαφονήσσι, η επέκταση του δικτύου ύδρευσης αλλά και αποχέτευσης, οι ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων, και η εγκατάσταση νέων μονάδων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους.

Αναφερόμενη στη διαχείριση του νερού, είπε ότι το μεγαλύτερο ψέμα που ακούστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ιδιωτικοποίηση του νερού. «Έχουμε δείξει με έργα ότι στοχεύουμε στην ποιοτικότερη διαχείριση του νερού στον τόπο μας, λαμβάνοντας μέτρα που αντιμετωπίζουν την επερχόμενη κλιματική αλλαγή και προστατεύοντας το νερό ως δημόσιο αγαθό» σημείωσε.

«Θα βάλω τα δυνατά μου για να μπορέσουν να προχωρήσουν γρήγορα τα απαραίτητα έργα ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και να δημιουργηθούν περισσότερες αναπτυξιακές προοπτικές» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια πήγε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαιοπαραγωγών Σελίνου «Η Ένωση» όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του συνεταιρισμού και αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες εξαγωγής του λαδιού, αλλά και την στήριξη που μπορεί να προσφέρει η ελληνική πολιτεία. «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ένταξη μίας μεγάλης μονάδας τυποποίησης ελαιολάδου του συνεταιρισμού στο Ταμείο Ανάκαμψης, με την οποία δίνεται η δυνατότητα ανάδειξης του ποιοτικού ελαιολάδου μας στις αγορές του εξωτερικού» είπε η κ. Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού αναφέρθηκε στο σημαντικό μέτρο της μείωσης της φορολογίας για τους παραγωγούς, από την κυβέρνηση και η κ. Μπακογιάννη τον διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η περαιτέρω μείωση του φόρου μέσα στην επόμενη τετραετία, ώστε να μπορούν να επενδύουν ακόμα περισσότερο στη δουλειά τους.

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Κουντούρας μετά από συζήτηση που είχε με τους παραγωγούς συμφώνησαν ότι εκτός από την λιμνοδεξαμενή στον Ομαλό υπάρχει η ανάγκη κατασκευής άλλης μία δεξαμενής στην Κουντούρα για να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες ύδρευσης και άδρευσης. «Υπάρχει ανάγκη ποιοτικής διαχείρισης του νερού, ώστε να αποφύγουμε πιθανές καταστροφές στις σοδειές όπως στην Ισπανία, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με κατοίκους στην Παλαιόχωρα.

«Κάθε φορά που έρχομαι στην Παλαιόχωρα αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε έναν πραγματικό παράδεισο με απίστευτες ομορφιές, εξαιρετικές παραλίες και παραδοσιακά σοκάκια» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας για τις επικείμενες εκλογές υπογράμμισε: «Μια εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου, είμαστε σε ένα σταυροδρόμι αν θα πάμε μπροστά η πίσω. Για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε μια σοβαρή κυβέρνηση, την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία διαχειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία όλες τις πρωτόγνωρες κρίσεις. Αντιμετωπίσαμε την ασύμμετρη απειλή του Ερντογάν στον Έβρο και περιορίσαμε σημαντικά την παράνομη μετανάστευση. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού καταφέραμε και κρατήσαμε όρθιες τις επιχειρήσεις με την επιστρεπτέα προκαταβολή και σήμερα αντιμετωπίζουμε με επιτυχία την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση που προέκυψε από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η χώρα έχει μπει πλέον σε μια αναπτυξιακή τροχιά και όλοι οι διεθνείς οργανισμοί το αναγνωρίζουν. Την δεύτερη τετραετία θα πάμε ακόμα καλύτερα θα διορθώσουμε τα όποια λάθη έγιναν και τα οποία αναγνωρίσαμε με ευθύνη» .

«Προσωπικά σας κοιτάω στα μάτια με καθαρή συνείδηση. Σας υποσχέθηκα ότι τα Χανιά θα έχουν φωνή και απέκτησαν φωνή, τώρα σας ζητάω να μου δώσετε δύναμη και θα σας την επιστρέψω πολλαπλάσια. Η Παλαιόχωρα και γενικότερα ο Δήμος Κανδάνου – Σελίνου είναι βασική προτεραιότητά μου για την επόμενη τετραετία, καθώς αντικειμενικά έχει περισσότερες ανάγκες από τους άλλους δήμους του νομού Χανίων» υπογράμμισε.

2 thoughts on “Ντόρα Μπακογιάννη: Δώστε μου δύναμη και θα σας την επιστρέψω πολλαπλάσια | Photos

  1. Είχαν περάσει 2 ολόκληρες ώρες χωρίς ανάρτηση της Super Γιαγιάς. Μας κρατούσατε σε αγωνία…Οι αναρτήσεις Πολάτοφ που είναι;;;;

  2. Στη δωσαμε φιλεναδα και ειδαμε που πηγε το τυρι ,η βενζινη και το σουβλακι…Αμ το δωρακι 9.000.000 ευρω πριν ενα μηνα στα καναλια λογω…Ουκρανιας!!!πού το πας;;;
    Απο οπου και να σας πιασει κανεις βρωματε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook