Ντόρα Μπακογιάννη: Απρόοπτο περιστατικό με τον σκύλο της – Η απίστευτη αντίδρασή της

ντόρα-μπακογιάννη-απρόοπτο-περιστατ-1300720

Ο χαριτωμένος σκύλος της βουλευτή της ΝΔ είχε… κέφια

Να κλέψει τις εντυπώσεις κατάφερε ο σκύλος της Ντόρας Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης, στην οποία συμμετείχε η βουλευτής της ΝΔ.

Ειδικότερα, όσο η Ντόρα Μπακογιάννη μιλούσε για τους νέους, ο χαριτωμένος σκύλος της, πήγε στην πόρτα και την άνοιξε.

«Συγγνώμη, αλλά ο σκύλος έχει αποφασίσει ότι βγαίνει και μπαίνει όποτε θέλει» σχολίασε με χιούμορ η βουλευτής της ΝΔ. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης γέλασαν με το απρόοπτο και η συζήτηση συνεχίστηκε.

Δείτε το απόσπασμα:

Η πρώτη ομιλία μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα

Στην πρώτη της ομιλία μετά τη συγκλονιστική ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, η Ντόρα Μπακογιάννη φάνηκε αποφασισμένη να δώσει και αυτήν τη μάχη, με τον καρκίνο, ενώ τόνισε πως αυτή δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη συμμετείχε σε διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές. Στην ομιλία της η κυρία Μπακογιάννη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμπαράσταση που έχει δεχθεί.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ’ εσένα, Δημήτρη, και στους συναδέλφους που είναι εδώ μαζί μας απόψε αλλά και σε όλο τον κόσμο για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης που έχω λάβει από το πρωί.

Θεωρώ ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα, όπως λες και εσύ, στην πολιτική, έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει και ένα μήνυμα και σε όλους τους άλλους που περνούν το ίδιο πρόβλημα ότι δεν είναι μόνοι τους.

Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια, η οποία πολεμιέται σήμερα, ακόμη περισσότερο από το παρελθόν. Έχει κάνει πάρα πολλά βήματα η επιστήμη», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτήν τη μάχη. Εμένα δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία και να μπορέσω και από αυτήν την προσπάθεια να βγω πιο δυνατή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς αλλά και σε όσους που ίσως με ακούνε αυτήν τη στιγμή στο youtube γιατί τα μηνύματα που έχω λάβει και από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόσο πολλή δύναμη, που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων σήμερα το βράδυ».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook