Ντόρα: Η υπόθεση Καϊλή δεν είναι μόνο θέμα του ΠΑΣΟΚ, έκανε ζημιά και στην εικόνα της χώρας | Video

ντόρα-η-υπόθεση-καϊλή-δεν-είναι-μόνο-θέ-1593205

Στον ΣΚΑϊ βρέθηκε καλεσμένη το πρωί η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία κλήθηκε να αναπτύξει τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, αναφορικά με τα Ελληνοτουρκικά, την υπόθεση Καϊλή και τη δημοσκόπηση που θέλει την διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο 8%.

Μιλώντας για τα Ελληνοτουρκικά και τις προκλήσεις του Τούρκου προέδρου η κυρία Μπακογιάννη επεσήμανε: «Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές. Είναι μια ένταση την οποία παρακολουθούμε. Ο κίνδυνος περιστατικού ελλοχεύει. Αν υπάρχει μια περίοδος η οποία με ανησυχεί πάρα πολύ είναι η περίοδος ανάμεσα στις δύο εκλογές. Αυτό είναι κάτι το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή από τη μεριά της Ελλάδας, θέλει προετοιμασία διπλωματική. Κατά τα άλλα, η ρητορική αυτή γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον της Τουρκίας».

Για τη θέση του προέδρου της Αλβανίας αναφορικά με την Ελλάδα και τις σχέσεις του με την Τουρκία η βουλευτής Χανίων τόνισε:

«Έχω την αίσθηση ότι φτάνει η ώρα στην οποία με την Αλβανία θα πρέπει να πούμε κάποιες καθαρές κουβέντες. Δεν μπορεί από τη μια μεριά η Ελλάδα να είναι σταθερή στην άποψή της για την Ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας, τη στήριξή της για την Ευρωπαϊκή προοπτική, για τα κονδύλια που έρχονται στην Αλβανία, να είναι μια χώρα πρωταθλητής στην υποστήριξη όλων των δυτικών Βαλκανίων, της Αλβανίας συμπεριλαμβανομένης και η Αλβανία να επιτρέπει στον εαυτό της, μια πολιτική διφορούμενη».

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο ο Έντι Ράμα θέλει να αγοράσει Μπαϊρακτάρ από τον Ερντογάν, η κυρία Μπακογιάννη τόνισε, πως αυτό γίνεται κατά πάσα πιθανότητα λόγω της έντασης η οποία παρουσιάζεται με το Κόσοβο.

Ακόμα, η Ντόρα Μπακογιάννη, κλήθηκε να σχολιάσει και τη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, που θέλει τη διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στις 8 μονάδες αλλά και την πτώση του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά ανέφερε: «Είναι μια δημοσκόπηση η οποία δείχνει ότι ο κόσμος εκτιμάει την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή και κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να στηρίξει τον κόσμο σε μία πολύ δύσκολη εποχή. Από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές ότι το αφήγημα το οποίο έχει δεν μπορεί να πείσει ότι υπάρχει ως αξιόπιστη εναλλακτική λύση».

Σχετικά με την πτώση του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Το μεγάλο ενδιαφέρον αυτής της δημοσκόπησης είναι η πτώση του ΠΑΣΟΚ και κατά τη γνώμη μου, η πτώση του ΠΑΣΟΚ δεν οφείλεται τόσο πολύ στο θέμα Καϊλή, όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Κατά τη γνώμη μου, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, είναι το πρόβλημα το οποίο, εκ της ιστορίας Καϊλή φάνηκε. Δηλαδή, αυτό που είπε ο κύριος Ανδρουλάκης, ότι «εμείς θέλουμε τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση. Αυτό όμως στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ δεν ήχησε καλά.

Η κυρία Μπακογιάννη σχολίασε και την υπόθεση της Εύας Καϊλή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η υπόθεση Καϊλή ήταν ένα σοκ για όλους. Εγώ και στεναχωρήθηκα κα εξοργίστηκα. Λέω κοίτα να δείς, ένα νέο κορίτσι που έχει τον κόσμο στα πόδια του, που πάει σφαίρα, που τη συμπαθούν όλοι, που έχει λεφτά, παίρνει και τον μισθό του Έλληνα Βουλευτή και τον μισθό του Έλληνα Ευρωβουλευτή, δηλαδή μαζεύει 30.000 το μήνα. Έχεις όλα αυτά, έχεις οικονομική άνεση και πας και κάνεις αυτό; Αλλά δεν είναι μόνο θέμα του ΠΑΣΟΚ. Έκανε ζημιά και στην εικόνα της χώρας αυτή η ιστορία».

Σε σχόλιο των παρουσιαστών για το αν η Εύα Καϊλή είναι ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία και αν ήταν «δούρειος ίππος» η κα Μπακογιάννη είπε: «Εκεί έχασε την ψυχραιμία του ο κ. Ανδρουλάκης. Λέγοντας την κα. Καϊλή δούρειο ίππο, είναι σαν να με πείτε εμένα ΠΑΣΟΚ, μπορείτε να με πείτε εμένα ΠΑΣΟΚ; δε γίνεται» είπε η κα Μπακογιάννη χαρακτηριστικά

Ταυτόχρονα, σχολίασε και το πρόβλημα της εγκληματικότητας που παρουσιάζεται σε πολλές περιοχές: «Υπάρχει πρόβλημα αναμφισβήτητα στις μεγάλες αστικές περιοχές. Το κέντρο της Αθήνας και η Περιφέρεια χρειάζεται μια αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. Πρέπει να δούμε αυτό το πρόβλημα και με ανοιχτές προτάσεις των ειδικών να δούμε πως θα μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερη αστυνόμευση εκεί που πραγματικά χρειάζεται.

zarpanews.gr

One thought on “Ντόρα: Η υπόθεση Καϊλή δεν είναι μόνο θέμα του ΠΑΣΟΚ, έκανε ζημιά και στην εικόνα της χώρας | Video

  1. Πλάκα έχει.Δηλαδή,η εικόνα της χώρας ήταν μιάς χώρας πρότυπο,που όλες οι άλλες ήθελαν να της μοιάσουν;Και που τώρα…αμαυρώθηκε;
    «Ου γαρ έρχεται μόνον…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook