Ντόρα για Κυριάκο Μητσοτάκη: Έδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανείς δεν ήξερε ότι τις είχε | Video

ντόρα-για-κυριάκο-μητσοτάκη-έδειξε-ηγ-1534849

Καλεσμένη στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ήταν το πρωί της Πέμπτης, η βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Καμπουράκη για τον αδερφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Από το 1 έως το 10 πόσο του βάζετε του Κυριάκου, ως πρωθυπουργό;»

«Του βάζω πάρα πολύ καλό βαθμό. Για να είμαι δε και τελείως ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις – διότι δεν νομίζω άλλος πρωθυπουργός μεταπολίτευσης, που να του πέσουν όλα στο κεφάλι – ωρίμασαν τον Μητσοτάκη πάρα πολύ. Και πάρα πολύ γρήγορα και έδειξε ηγετικές ικανότητες, τις οποίες κανείς δεν ήξερε ότι τις είχε. Γιατί, αρχή άνδρα δείκνυσι» απάντησε η κ. Μπακογιάννη.

«Η ταχύτητα με την οποία παίρνει αποφάσεις αλλά και η γνώση του αντικειμένου την οποία έχει – εγώ έχω ζήσει τώρα πρωθυπουργούς, υπουργούς, τα έχω ζήσει όλα – δεν έχω ζήσει αυτή την γνώση του φακέλου και αυτή την ταχύτητα. Συνδυάζει πράγματα τα οποία πολύ δύσκολα να τα βρεις και την βαθιά τεχνοκρατική αντίληψη… Βρε παιδί μου, ξέρει πόσα τσιμέντα θέλει η γέφυρα. Η δική μου γέφυρα στα Χανιά. Εγώ δεν το ξέρω. Ο Κυριάκος ξέρει πόσα τσιμέντα θέλει η γέφυρα του Κερίτη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από το 18:40ό:

3 thoughts on “Ντόρα για Κυριάκο Μητσοτάκη: Έδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανείς δεν ήξερε ότι τις είχε | Video

  1. Ο/Η Μεταφέρεστε την συνέντευξη του Μητσοτακη για το προεδριλικι στην Αμερική για να καταλάβετε το δούλεμα περί αγγλομάθειας του λέει:

    Επειδή στην μπανανία μας ο σανός ευδοκιμεί και για να μάθουν οι Έλληνες επιτέλους τι σημαίνει …..αριστος, πτυχιούχος επι πληρωμή του Ελληνικού δημοσίου ) του ………Harvard, κλπ κλπ προκαλώ ένα κανάλι, μια εφημερίδα, ένα blog να βάλει την ακριβοπληρωμένη με χρημα του Ελληνικού δημοσίου συνέντευξη του Μητσοτακη στο Counsil of Foreign Relations ( του κουμουνιστη George Soros ) που κουβαλάει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα να βάλει μια ακριβέστατης μετάφραση στα ελληνικά με υπότιτλους η με μετάφραση και να προβληθεί όλο το βίντεο της συνέντευξης για να δει επιτέλους ο λαός ποιόν ψήφισε και ποιον περιμένει να τον ……σώσει ( αφού τον κατάστρεψε οριστικά ). Αυτό το βίντεο θα δείξει τον Μητσοτακη να κύκλο γυρίζει 200 λέξεις που δεν έχουν νόημα σαν απάντηση στις ερωτήσεις αλλά και Ανούντσιο τους παρευρισκόμενους να μειδιούνε ειρωνικά στις προσπάθειες του να φανεί ότι είναι κατιτίς ! Θα δει επίσης τις ματιές απελπισίας που ανταλαζει με τους παρευρισκόμενους ο δημοσιογράφος και στο τέλος ο δημοσιογράφος έτοιμος πια να σκάσει στα γέλια και για να τον ξευτιλισει του λέει γιατί δεν βάζεις υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής και το ακροατήριο έσκασε στα γέλια ! Για να σταματήσει ο σανός και η λατρεία του ….Φαραώ που έχει καταστρέψει τελειωτικά τη πιο όμορφη χώρα του πλανήτη και το λαό της ! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα που λέμε στην Κρήτη. Οποιος είναι αληθινός Έλληνας θα ενδιαφερθεί, για την Ελλάδα ρε γαμωτο, και για να σφάξουνε λίγο οι πωποι που λέει ο παπους μου

  2. Το ακουσαμε κι αυτο,ηγετης ο Κυριακος,σκεψου ποσο πατο εχουμε φτασει σαν χωρα που τολμαει ακομα και ντορα να πει ηγετη πιο τον ασχετο υπαλληλο τον ανερικανων.Αλλα αμα ειναι ολοι οι μασονοι μαζι σου λες και κανεις οτι θες

  3. Η εικόνα από το δελτίο του open, τα λέει όλα!!!! Οι δύο «δημοσιογράφοι» έχουν σκάσει στα γέλια με το ανέκδοτο που τους είπε η Ντόρα.
    Πλάκα-πλάκα, είπε και μια αλήθεια. Τόση καντεμιά στη χώρα με λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς μόνο ένας Μητσοτάκης, γνήσιο απόγονος του επίτιμου θα έφερνε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook