Ντόρα από τα Χανιά: Δώστε μου τη δύναμη και… ξια μου εμένα | Photos

ντόρα-από-τα-χανιά-δώστε-μου-τη-δύναμη-888207

Γέμισαν την πλατεία της Χαλέπας οι φίλοι και υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη στην σημερινή κεντρική προεκλογική ομιλία της, δύο ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.

Με την άφιξή της, γνώρισε το χειροκρότημα από το πλήθος, που συμφωνεί με την επειδίωξή της για μια αλλαγή σελίδας στη χώρα, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι.

Το παρόν, έδωσαν και πολλά πρόσωπα και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενεργά και μη.

Στην ομιλία της αναφέρθηκε στο όραμά της για τα Χανιά, τονίζοντας οτι θα είναι δίπλα στους πολίτες, επισημαίνοντας οτι η Νέα Δημοκρατία έχει μάθει από τα λάθη της και είναι η ιδανική ευκαιρία να βγει πρώτο κόμμα στο νομό για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση. Ακόμη, σχολίασε οτι τα Χανιά έχουν αδικηθεί από όλους τις τελευταίες δεκαετίες, κάτι που έχει σκοπό να αλλάξει.

Αναλυτικά, από το βήμα δήλωσε:

«Στα Χανιά δεν με οδήγησαν απλά και μόνο η καρδιά μου.

Ούτε η βαριά κληρονομιά που αισθάνομαι ότι ακούμπησε στους ώμους μου ο πατέρας μου, για να τελειώσω ό,τι άρχισε και να αρχίσω ό,τι ονειρεύτηκε.Στα Χανιά σας εξομολογούμαι ότι με οδήγησε και ένας καλώς εννοούμενος θυμός.

Όχι άλλο αναπτυξιακό βάλτωμα το οποίο κινδυνεύει να νεκρώσει το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας» τόνισε η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, στην μεγάλη ανοιχτή προεκλογική της συγκέντρωση στη Χαλέπα Χανίων.

«Δική μου ευθύνη είναι να βγω μπροστά, δική μας ευθύνη είναι η δέσμευση για κοινή προσπάθεια, γιατί ένας κούκος δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη όσο κι αν το προσπαθήσει. Από σας ζητώ να μου δώσετε αυτή την Κυριακή τη δύναμη να αναλάβω την ευθύνη» σημείωσε η πρώην υπουργός, η οποία με αφορμή το ποίημα του Καβάφη «Η Πόλις» μίλησε για τη στενή σχέση της με τα Χανιά και τους Χανιώτες.Αναφερόμενη στον τόπο της εκδήλωσης μίλησε για την ιστορική Χαλέπα, η οποία, όπως είπε, ως γειτονιά αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο καθώς ανέδειξε τρεις πρωθυπουργούς και την Κυριακή θα αναδείξει τον τέταρτο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι ο ευλογημένος αυτός τόπος με την σπουδαία ιστορία «για την οποία είμαστε όλοι τόσο περήφανοι και τους υπέροχους δημιουργικούς του ανθρώπους, έχει αδικηθεί πολύ τις προηγούμενες δεκαετίες. Απ’ όλους αδικήθηκε για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους».

«Αυτό τώρα τελειώνει. Είμαι αποφασισμένη να βάλω τα δυνατά μου για να έχουν τα Χανιά και πάλι φωνή. Τη δική σας φωνή» τόνισε και πρόσθεσε «ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης σε πολλούς τομείς. Στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στην καινοτομία και στην ενέργεια. Όμως η κυβέρνηση που φεύγει άφησε τα Χανιά στη τύχη τους. Κανένας σχεδιασμός. Καμία ουσιαστική παρέμβαση στις υποδομές του νομού μας. Δεν νοιάστηκαν καθόλου για το τόπο μας.Σκεφτείτε ότι για το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας της Κρήτης που είναι ο περίφημος ΒΟΑΚ ακόμη και οι μελέτες για τα Χανιά είναι ανύπαρκτες. Σκεφτείτε φίλες και φίλοι ότι είχαμε ένα υπουργό υγείας από το Ρέθυμνο και ένα αναπληρωτή υπουργό υγείας από τα Χανιά και η κατάσταση του Περιφερειακού Νοσοκομείου Χανίων είναι η χειρότερη σε όλη την Κρήτη, για να μην πω σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Μιλώντας για τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να προχωρήσουν σημείωσε «έχουμε σχέδιο ρεαλιστικό και κοστολογημένο για όλες τις μεγάλες παρεμβάσεις. Γιατί είμαστε έτοιμοι και δεν θα χάσουμε ούτε μέρα. Γιατί έχουμε μάθει από τα λάθη μας.Γιατί εγγυητής για όλα αυτά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αυριανός Κρητικός πρωθυπουργός που γνωρίζει τα προβλήματα και θέλει να δει την Κρήτη στην πρώτη γραμμή για την ισχυρή ανάπτυξη της Ελλάδας. Βάζουμε ψηλά τον πήχη για να κερδίσουν τα Χανιά αυτά που αξίζουν».

Η βουλευτής της ΝΔ επίσης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου τονίζοντας «οι κάλπες της Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών. Η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από μια κυβέρνηση που επιχείρησε να διχάσει τους Έλληνες, που είπε ατέλειωτα ψέματα, που φορολόγησε αγρίως τους πάντες και ιδιαίτερα την μεσαία τάξη η οποία και εξοντώθηκε οικονομικά».«Την Κυριακή, δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανένας από τις κάλπες. Ούτε ένας. Εμείς οι Χανιώτες έχουμε κι ένα ξεχωριστό στοίχημα μπροστά μας. Να φέρουμε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία στο νομό μας κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ από την μεταπολίτευση και μετά. Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής και ελπίδας μαζί με αυτό που θα στείλει ολόκληρη η Ελλάδα» είπε.

Καταλήγοντας η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε «Το μέλλον των παιδιών μας και των γενιών που έρχονται είναι στο χέρι μας. Όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε τα Χανιά μας πιο ψηλά.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί όλο αυτό τον καιρό μου δείξατε την αγάπη σας με κάθε τρόπο. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας ανταποδίδοντας και την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Δεσμεύομαι ότι τα Χανιά θα έχουν και πάλι φωνή ισχυρή και αποτελεσματική.

Εμπρός όλοι μαζί για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Για την νίκη του Χανιώτη Κυριάκου Μητσοτάκη. Για την ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα.

Καλό αγώνα ως την Κυριακή».

zarpanews.gr

One thought on “Ντόρα από τα Χανιά: Δώστε μου τη δύναμη και… ξια μου εμένα | Photos

  1. Μακρυααααααααααα……….αυτα που λετε δε μπορειτε να τα κανετε! Τελεια και παυλα!

    Εδω δε κανατε αλλα και αλλα παλιοτερα , τωρα που το τοπιο ειναι ας πουμε καπως καλυτερο θα ερθετε? Οξωωωωωωωωωωωω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook