Ντόναλντ Τραμπ is back: Tο πρώτο του μήνυμα στη νέα του πλατφόρμα Truth Social

ντόναλντ-τραμπ-is-back-tο-πρώτο-του-μήνυμα-στ-408573

Την επιστροφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 75χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος είχε αποκλειστεί από το Twitter, το Instagram και το Facebook μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, έκανε την εμφάνισή του στη δική του πλατφόρμα.

Ο Ρεπουμπλικάνος επιχειρηματίας έγραψε στο ντεμπούτο του στο Truth Social: «ΕΠΙΣΤΡΕΨΑ! #COVFEFE», συνοδεύοντας το μήνυμα με μια φωτογραφία του να κοιτάζει το τηλέφωνό του έξω από την πολυτελή έπαυλή του «Mar-a-Lago» στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το #COVEFE ήταν ένα ορθογραφικό λάθος του Τραμπ σε ένα tweet του το 2017, όπου επέκρινε την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης για τη διακυβέρνησή του.

Στις 30 Μαΐου 2017, ο τότε πρόεδρος είχε γράψει στο Twitter: «Παρά το συνεχές αρνητικό covfefe στον Τύπο».

Το λάθος του τότε είχε λάβει περισσότερα από 100.000 likes και retweet προτού διαγραφεί και πυροδοτήσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

Ο Τραμπ, λέει, ότι δεν θα επιστρέψει στο Twitter

Πάντως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μόλις έγινε γνωστή η εξαγορά του Τwitter από τον Έλον Μασκ, δήλωσε ότι δεν θα επιστρέψει στο δημοφιλές μέσο ακόμη και αν ο λογαριασμός του ξεμπλοκαριστεί.

Ο Τραμπ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι θα ανοίξει επισήμως λογαριασμό στη δική του εταιρεία Truth Social εντός των επόμενων επτά ημερών, όπως είχε ήδη προγραμματίσει να κάνει.

«Δεν θα πάω στο Twitter, θα μείνω στο Truth. Ελπίζω ο Έλον να αγοράσει το Twitter επειδή θα κάνει βελτιώσεις και είναι καλός άνθρωπος, αλλά εγώ θα μείνω στο Truth», είπε.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook