Ντόμινο αλλαγών και έντονο παρασκήνιο πίσω από τις μετακινήσεις παρουσιαστών

ντόμινο-αλλαγών-και-έντονο-παρασκήνι-1650329

Ποιος πάει πού και τι θα αναλάβει;

Η στρατηγική ένταξης στο δυναμικό του μεγάλων ονομάτων της ψυχαγωγίας που ξεκίνησε από τα τέλη της περασμένης άνοιξης, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση από τον ΣΚΑΪ. Αυτό προκαλεί ένα ντόμινο αλλαγών στα κανάλια, ενώ κάποιες απρόσμενες κινήσεις φέρνουν και μερικές ανατροπές. Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Μουτσινάς, Χρήστος Φερεντίνος, Ζέτα Μακρυπούλια και Γρηγόρης Αρναούτογλου κινούνται αυτή τη στιγμή σε νέα μονοπάτια επάνω στην τηλεοπτική σκακιέρα και όλοι αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τελική τους θέση.

Ο Μάρκος Σεφερλής και οι συζητήσεις που έκανε με τον ΣΚΑΪ τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται πως τους είχαν φέρει πάρα πολύ κοντά, πολύ περισσότερο από όσο φανταζόταν ο ΑΝΤ1. Έτσι, ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου διαπραγματευόταν με τον παρουσιαστή μέχρι τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, λίγη ώρα αργότερα έσκασε σαν βόμβα η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ που έγραφε:

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις!»

Και κάπως έτσι, ο ΑΝΤ1 μάθαινε ότι ο παρουσιαστής που συνεχίζει στη συχνότητά του μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, φεύγει δίχως να προλάβουν καν να τον ευχαριστήσουν με μια σχετική ανακοίνωση.

Λίγες ώρες νωρίτερα, βέβαια, είχε προηγηθεί άλλη μια έκπληξη… Αυτή που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς στον ΣΚΑΪ, ο οποίος μέσα από τον αέρα της εκπομπής του, ενημέρωσε και το κανάλι πως δεν έχει σκοπό να συνεχίσει του χρόνου με δική του εκπομπή.

«Είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω. Έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αρχικά και κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΙ, εκτός κι αν δεν μου το έχουν πει και κάνω το βλάκα αυτή τη στιγμή. Συνήθως δεν μιλάω, αλλά τώρα θα μιλήσω. Δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και «πάγωσαν» οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, οι οποίοι περίμεναν την επόμενη εβδομάδα την επόμενη συνάντηση με τον παρουσιαστή, ώστε να συζητήσουν για το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Φυσικά, μετά από αυτή την εξέλιξη ραντεβού μεταξύ των δύο δεν πρόκειται να γίνει και πλέον θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Στο ενδιάμεσο αυτών των εξελίξεων, βρίσκεται και ο Χρήστος Φερεντίνος σε αναμονή για τη νέα του συνεργασία. Το ρεπορτάζ μας λέει πως ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον Alpha και το κανάλι μάλιστα, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο… ένα συμβόλαιο που τον δεσμεύει στον Alpha μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, ο σταθμός δεν δείχνει για την ώρα διάθεση να επισπεύσει τη λήξη αυτής της συνεργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει γίνει ακόμα κάποια ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ.

Η πρόταση που έχει κάνει το κανάλι του Φαλήρου στον Χρήστο Φερεντίνο είναι πολύ δελεαστική και συμπεριλαμβάνει τηλεπαιχνίδι και μουσική εκπομπή. Βέβαια, η άφιξη στον ΣΚΑΪ και του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος θα κάνει επίσης δύο project, παιχνίδι και κάτι βραδινό, προκαλεί ένα νέο γρίφο που θα πρέπει να λυθεί και έχει να κάνει με το πως θα τοποθετηθούν στο πρόγραμμα της νέας σεζόν οι δύο άνδρες.

Πίσω στον Alpha, ωστόσο, διατηρούν τα δικαιώματα του Deal για τα επόμενα δύο χρόνια και η ιδέα αντικατάστασης με νέο πρόσωπο δεν έχει εγκαταλειφθεί. Επιπλέον, εξετάζουν δύο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια, ένα από αυτά είναι το Μεγάλο Παζάρι, ώστε να εμπλουτίσουν το πρόγραμμά τους.

Όλες οι παραπάνω αλλαγές επηρεάζουν φυσικά και τον ΑΝΤ1. Αρχικά, η Ζέτα Μακρυπούλια, το τρίτο πρόσωπο που προσέγγισε ο ΣΚΑΪ το προηγούμενο διάστημα, παραμένει τελικά στο Μαρούσι και μάλιστα με αρκετά υποψήφια project. Τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν του Rouk Zouk αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, αν όλα πάνε καλά, η Ζέτα θα παρουσιάσει και το reality με τους celebrities «The Traitors». Για τους πρώτους μήνες του 2024, όμως, η παρουσιάστρια συζητά να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού και δεν πρόκειται για τις «Ψυχοκόρες».

Όσον αφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας ο Μάρκος Σεφερλής. Παρ’ ότι υπάρχει επιθυμία από τον ΑΝΤ1 να συνεχίσει το 5Χ5 με άλλο παρουσιαστή, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ο Γρηγόρης αυτός. Τις επόμενες ημέρες μπαίνει ξανά σε γυρίσματα για τον Εκατομμυριούχο, το παιχνίδι που θα επιστρέψει μετά το Πάσχα στη γνωστή του ώρα.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook