Ντοκιμαντέρ για τη γκουρού του κουτσομπολιού Σίντι Άνταμς | Video

ντοκιμαντέρ-για-τη-γκουρού-του-κουτσο-1268652

Σε ηλικία 91 ετών, η Σίντι Άνταμς παραμένει θρύλος στον κόσμο των κουτσομπολιών, καθώς για δεκαετίες «αποκάλυπτε μυστικά» διασημοτήτων στην κοσμική στήλη Page Six της New York Post.

Η ζωή της Σίντι Άνταμς είναι τώρα το θέμα του ντοκιμαντέρ του Showtime με τίτλο «Gossip», το οποίο περιγράφει πώς έγινε μια από τις πιο τρομερές προσωπικότητες της Νέας Υόρκης. Χρησιμοποιείτε τη λέξη «φερόμενος» και μπορείτε να αποφύγετε τα πάντα» αναφέρει η Άνταμς σε στιγμιότυπο της επερχόμενης σειράς, στο οποίο θυμάται πώς πήρε συνέντευξη από τους διαβόητους δικτάτορες, Φέρντιναντ Μάρκος και Μανουέλ Νοριέγκα.

Το ντοκιμαντέρ διερευνά, επίσης, την άνοδο των ταμπλόιντ με κουτσομπολιά για διάσημους, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Αυστραλό μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και τη νέα κατεύθυνση της σκανδαλοθηρίας, στην οποία έστρεψε την εφημερίδα τη δεκαετία του 1970, με επικεφαλής τη Σίντι Άνταμς και τους συναδέλφους της, γκουρού των κουτσομπολιών στη Νέα Υόρκη, Λιζ Σμιθ, Τζορτζ Ρας και Ρίτσαρντ Τζόνσον.

«Μέσα από τη δημοτικότητα του κουτσομπολιού, η Άνταμς και οι συνάδελφοί της αρθρογράφοι, με την πάροδο του χρόνου, βοήθησαν στην αναμόρφωση της δημοσιογραφίας και καθόρισαν το ποιος θα γίνει διάσημος για τις επόμενες δεκαετίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Showtime.

«Κάθε επεισόδιο αναλύει με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα κουτσομπολιά και οι διαχειριστές τους σε διαφορετική δεκαετία, με αναφορές στις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες και σκάνδαλα -από το διαζύγιο του Ντόναλντ Τραμπ έως την Πάρις Χίλτον» σημειώνεται στην ανακοίνωση. Το «Gossip» θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook