Ντίνος Καρύδης: «Με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν εάν πέθανα»

ντίνος-καρύδης-με-πήραν-τηλέφωνο-να-μ-1436563

«Βούιξε όλη η Ελλάδα, έπαιρναν τηλέφωνο τη γυναίκα μου να της που συλλυπητήρια», είπε ο γνωστός ηθοποιός σχετικά με τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι πέθανε

Ο Ντίνος Καρύδης παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χιουμοριστικό τρόπο, με τον οποίο αντιμετώπισε τα δημοσιεύματα που έγραφαν, ότι είχε φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο γνωστός ηθοποιός είπε με χιούμορ:

«Βούιξε όλη η Ελλάδα, με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρναν τηλέφωνο τη γυναίκα μου να της που συλλυπητήρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν «Πεθάνατε κ. Καρύδη»; Λέω «Όχι. Τα διόδια να πηγαίνουμε ταξίδι τώρα είναι πανάκριβα»…».

Στη συνέχεια, ο Ντίνος Καρύδης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ:

«Ένα βράδυ ανοίγω την πόρτα και ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και τον είπα μπάρμπα και από κάτω γέλασαν και με χειροκρότησαν. Φεύγοντας ήρθε και μου είπε «μην με ξαναπείς μπάρμπα». Περνάει η Αλίκη Βουγιουκλάκη και λέει «Τι λες παιδί μου; Δεν ακούς το χειροκρότημα κάτω; Πείτε ό,τι θέλετε». Και τελικά συνέχισα να τον αποκαλώ έτσι».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook