Νταμπλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ – «Κάηκε» ο Λευκός Πύργος

νταμπλούχος-ελλάδας-ο-παοκ-κάηκε-ο-859058

Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε με τον κόσμο του στον Λευκό Πύργο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες ο Λευκός Πύργος έγινε το επίκεντρο των πανηγυρισμών των φίλων του ΠΑΟΚ. Μετά το πρωτάθλημα, οι οπαδοί της ομάδας γιόρτασαν το Κύπελλο και συνεπώς το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του κλαμπ.

Από τη λήξη του τελικού το κλίμα ήταν εορταστικό στην περιοχή και κορυφώθηκε με την άφιξη της αποστολής της ομάδας τις πρώτες ώρες της Κυριακής.

Με τον Ιβάν Σαββίδη στο πούλμαν και τους περισσότερους παίκτες στην… οροφή του, οι νταμπλούχοι γιόρτασαν με την ψυχή τους, ενώ τα καπνογόνα έκαναν τη νύχτα-μέρα.

Στα αγωνιστικά, με γκολ του Άκπομ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά τον τίτλο (συνολικά έβδομο τρόπαιο), απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Ταυτόχρονα, ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης κατέγραψε το πρώτο νταμπλ στην Ιστορία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς έγινε με τη χρήση του VAR, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού σε πέναλτι που

ζήτησε η ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (90’+3′ Ίνγκασον), Πέλκας (80’ Ολιβέιρα), Ζαμπά (65’ Λημνιός), Άκπομ

Στον πάγκο έμειναν οι: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Ενρίκε, Σφιντέρσκι

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης (79 λ.τ. Γαλανόπουλος), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστισιτς (76’ Μπογέ), Μπακασέτας (71’ Γκάλο), Μάνταλος, Λιβάγια, Πόνσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook