Νταμαδάκης και συνεργάτες: Λογιστικές υπηρεσίες προς επιχειρήσεις και ιδιώτες στα Χανιά άμεσα και υπεύθυνα

νταμαδάκης-και-συνεργάτες-λογιστικέ-1053530

Το λογιστικό γραφείο Νταμαδάκης Κωνσταντίνος και Συνεργάτες λειτουργεί στα Χανιά με αντικείμενο λογιστικές – φοροτεχνικές υπηρεσίες.

Έπειτα από 14 χρόνια εμπειρίας, το λογιστικό γραφείο Νταμαδάκης Κωνσταντίνος παρέχει με ευθύνη τις υπηρεσίες του προς επιχειρήσεις, υπό σύσταση επιχειρήσεις, νομικά πρόσωπα και ιδιώτες. Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι να αισθάνεται ασφαλής ο πελάτης για τα φορολογικά του ζητήματα.

Όπως αναφέρουν: «Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία για την κατανόηση του φορολογικού συστήματος της χώρας μας, οι περισσότεροι φορολογούμενοι δεν γνωρίζουν τι φόρους πληρώνουν και γιατί. Εμείς λοιπόν σαν λογιστικό γραφείο προσφέρουμε την ασφάλεια στους φορολογούμενους αλλά και στις επιχειρήσεις με συνεχή ενημέρωση και επαναλαμβανόμενα ραντεβού για την κατανόηση και την εύρεση της βέλτιστης λύσης για τα οικονομικά του.

Ξεχωρίζουμε για την αμεσότητα μας, έχουμε στην διάθεσή μας τον χώρο μας στο κέντρο των Χανίων άμεσα προσβάσιμο σε όλους τους πελάτες, τα τηλεφωνά μας είναι ενεργοποιημένα για να αισθάνεται ο φορολογούμενος την ασφάλεια ότι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή».

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 35, Τηλέφωνο: 2821049200

Facebook page:  https://www.facebook.com/logistikografeiontamadakiskonstantinos/

Website επιχείρησης:  https://ntamadakiskostas.business.site/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook