Νοτοπούλου: Για ποια στήριξη της εστίασης μιλάμε;

«Οι ενισχύσεις δεν αναμένεται να εισρεύσουν στα ταμεία των επιχειρήσεων πριν το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι δικαιούχοι αναμένεται να είναι ελάχιστοι, καθώς οι μισές επιχειρήσεις μένουν εκτός», τονίζει μεταξύ άλλων σε σχετική της δήλωση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Η εστίαση άνοιξε στις 3 Μαΐου. Τα έκτακτα μέτρα για την στήριξη της επαναλειτουργίας όμως, που «ανακοίνωσε» με τη γνωστή επικοινωνιακή ομοβροντία την πρωταπριλιά ο κ. Μητσοτάκης, εγκρίθηκαν χθες, με την πλατφόρμα αιτήσεων να ανοίγει στις 15 Μαΐου!», τονίζει η Κατ. Νοτοπούλου και επισημαίνει:

«Οι δε ενισχύσεις, δεν αναμένεται να εισρεύσουν στα ταμεία των επιχειρήσεων πριν το τέλος του καλοκαιριού, ενώ οι δικαιούχοι αναμένεται να είναι ελάχιστοι, καθώς οι μισές επιχειρήσεις μένουν εκτός.

Για ποια στήριξη, επομένως, της εστίασης μιλάμε;

Πως ακριβώς στηρίζεται η επαναλειτουργία της;

Με πρωθυπουργικά ψέματα και καλλιέργεια προσδοκιών, ούτε το ταμείο θα γεμίσει, ούτε θα επιβιώσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ φέρουν βαριά ευθύνη για τα λουκέτα, την ανεργία και την φτωχοποίηση του κλάδου της εστίασης».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑνατροπές στο 8ωρο, τις Κυριακές και τις υπερωρίες – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο
Επόμενο άρθροΔιακοπή νερού στo Πασακάκι λόγω εργασιών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ