Νοσταλγήστε ελεύθερα: Ιστορικές φωτογραφίες Χανιωτών εν ώρα… εργασίας

νοσταλγήστε-ελεύθερα-ιστορικές-φωτο-960854

Τα 100 χρόνια από τη σύστασή της γιορτάζει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο στα Χανιά.

Η ΓΣΕΒΕΕ συμπλήρωσε 100 χρόνια παρουσίας και δράσης για την υπεράσπιση των συμφερόντων, την ικανοποίηση των αναγκών, την παρουσίαση των θέσεων και την προώθηση των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, και γενικότερα όλων των μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Στην προσπάθεια απόδοσης φόρου τιμής σε όλους όσους συνέβαλαν στις δράσεις των 100 χρόνων συνδικαλισμού και επιχειρηματικότητας μικρής κλίμακας, το 2019 ανακηρύχθηκε ως έτος εορτασμού των 100 χρόνων ΓΣΕΒΕΕ και έχει προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών σε όλη την Ελλάδα.Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε το Ιστορικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ισνάφ (το Συνάφι, η Συντεχνία, η Ένωση): Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας», το οποίο και προβλήθηκε σήμερα, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας παλιών επαγγελμάτων.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ.

Δείτε τις φωτογραφίες και… αναπολήστε:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook