Νοσοκομείο Παίδων: ΕΔΕ μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού και σεξουαλικής παρενόχλησης

νοσοκομείο-παίδων-εδε-μετά-την-καταγγ-1567533

Εντολή για διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, έδωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, τα οποία νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» (δείτε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ένας 14χρονος παρενόχλησε σεξουαλικα ένα 7χρονο αγόρι στο προαύλιο του νοσοκομείου. Και τα δύο παιδιά φιλοξενούνται στο χώρο με εισαγγελική παραγγελία, λόγω οικογενειακών προβλημάτων και όχι για λόγους υγείας.

Το 7χρονο παιδί αποκάλυψε την Τρίτη στη μητέρα του τις λεπτομέρειες πίσω από το σοκαριστικό περιστατικό, αναφέροντας μάλιστα ότι ο 14χρονος τον παρενοχλούσε συστηματικά τις τελευταίες ημέρες. Η μητέρα ενημέρωσε τους γιατρούς, αλλά και το νονό του αγοριού, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε στον 14χρονο, αλλά και στο θυρωρό του νοσοκομείου.

Στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού, έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όμως ο άνδρας μετά την επίθεση εξαφανίστηκε από το σημείο. Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν λάβει κατάθεση από τους γιατρούς, όχι όμως και από τα παιδιά. Παράλληλα έχει ζητηθεί ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να γίνει αύριο.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook