Νοσοκόμα εν εξάλλω χτύπησε και παράτησε τον πρώην της με το αυτοκίνητό της | Video

νοσοκόμα-εν-εξάλλω-χτύπησε-και-παράτη-1630523

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με διετή αναστολή επιβλήθηκε σε μία 37χρονη νοσοκόμα η οποία χτύπησε- εσκεμμένα- τον πρώην της με το αυτοκίνητο που οδηγούσε, σε ένα πάρκινγκ στη Νότια Ουαλία.

Η Rebecca Thomas ξέσπασε, με μανία, κατά του πρώην φίλου της, David Robinson, τον περάσμενο Σεπτέμβριο, ενώ και οι δύο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, για αυτό και δεν μπορούσαν να θυμηθούν πολλά από όσα συνέβησαν. Η 37χρονη, η οποία υποστήριξε πως δεν είχε βρεθεί ξανά τόσο μεθυσμένη όσο εκείνη την ημέρα, γρονθοκόπησε τον 45χρονο πρώην σύντροφό της μέσα στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια του επιτέθηκε με το όχημά της όταν εκείνος επιχείρησε να φύγει.

Το υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον άνδρα να φεύγει από τον χώρο όταν η 37χρονη νοσοκόμα τον χτυπά με το αυτοκίνητό της από πίσω, αφήνοντάς τον μόνο με ένα μαυρισμένο μάτι και μερικούς μώλωπες. Αφού του επιτέθηκε, τον παράτησε χτυπημένο στο έδαφος και έφυγε με το ΙΧ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Robinson ήταν στο οδόστρωμα για σχεδόν πέντε λεπτά προτού εμφανιστούν μερικά άτομα τα οποία τον βοήθησαν να σηκωθεί. Μιλώντας για το περιστατικό, ο εισαγγελέας Brian Simpson δήλωσε: «Είναι ξαπλωμένος εκεί για περίπου τεσσεράμισι λεπτά πριν περαστικοί πάνε να τον βοηθήσουν. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της νέας του φίλης και αργότερα στο νοσοκομείο».

Δείτε βίντεο:

 

Σημειώνεται πως το ζευγάρι είχε χωρίσει τέσσερις μήνες πριν ξεσπάσει ο καβγάς, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε: «Ο κ. Robinson θυμάται ότι βρισκόταν στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης, όπου εκείνη τον άρπαξε, τον γρονθοκόπησε και του έβγαλε την αλυσίδα που είχε στον λαιμό του».

Ο 45χρονος, από την πλευρά του, είπε στο δικαστήριο ότι «δεν είχε δει ποτέ την κατηγορούμενη τόσο μεθυσμένη όσο ήταν εκείνη την ημέρα».

Ο δικαστής Geraint Walters προειδοποίησε το πρώην ζευγάρι, λέγοντας: «Ήσασταν και οι δύο σε μεγάλο βαθμό υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό το περιστατικό δεν θα είχε συμβεί αν δεν ίσχυε αυτό. Όταν εκείνος απομακρύνεται, εσείς στρέφετε το αυτοκίνητο πάνω του».

Μετά την ακροαματική διαδικασία, η 37χρονη παραδέχθηκε την κατηγορία της σωματικής βλάβης, της επίθεσης που προκαλεί σωματική βλάβη και της επικίνδυνης οδήγησης.

Της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με διετή αναστολή και υποχρέωση 30 ωρών για εθελοντική εργασία ενώ της απαγορεύτηκε η οδήγηση για 12 μήνες και πρέπει να περάσει από τεστ οδήγησης. Πρέπει επίσης, να ολοκληρώσει υποχρεωτικά, συνεδρίες για θεραπεία και βελτίωση της ψυχικής της υγείας για ένα έτος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook