Νομοθετική ρύθμιση καταργεί τον υποβιβασμό – Με αφαίρεση 3 έως 10 βαθμών κινδυνεύουν ΠΑΟΚ, Ξάνθη

νομοθετική-ρύθμιση-καταργεί-τον-υποβ-981431

Μέσα στο απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να κατατεθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα καταργείται ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (δείτε ΕΔΩ) όπως γνωστοποίησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Πιο συγκεκριμένα o κ Πέτσας κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

και των ανταποκριτών ξένου τύπου τόνισε σχετικά με το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού τα εξής:

Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφασή του Πρωθυπουργού, διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης».

Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, η τροπολογία που θα κατατεθεί το απόγευμα της Τρίτης στην Βουλή θα προβλέπει αφαίρεση βαθμών, πρόστιμο και όχι υποβιβασμό! Για τι αφαίρεση βαθμών μιλάμε; Σύμφωνα με πληροφορίες από -3 έως -10 βαθμών…

Η τροπολογία θα κατατεθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού με την διαδικασία του κατ’ επείγοντος και προφανώς εισηγητής θα είναι ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook