Νοίκιασε δηλητηριώδες φίδι για να σκοτώσει τη σύζυγό του και να παντρευτεί άλλη

νοίκιασε-δηλητηριώδες-φίδι-για-να-σκο-1300238

Ένας Ινδός κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του νοικιάζοντας μια κόμπρα για να τη δαγκώσει και να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα, ώστε να μπορέσει να πάρει τα κοσμήματά της και να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.

Ένας νεαρός άνδρας από την περιοχή Kollam του ινδικού κρατιδίου Kerala της Ινδίας καταδικάστηκε για το σχεδιασμό και την εκτέλεση της δολοφονίας της συζύγου του με τη βοήθεια ενός δηλητηριώδους φιδιού. Το αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα τον Μάιο του 2020, αλλά οι ερευνητές χρειάστηκαν πάνω από ένα χρόνο για να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για να απαγγείλουν κατηγορίες στον σύζυγο. Στην πραγματικότητα, ο 32χρονος άνδρας θα μπορούσε να είχε ξεφύγει με τη δολοφονία, αν δεν υπήρχαν οι γονείς της συζύγου, οι οποίοι υποψιάστηκαν εγκληματική ενέργεια και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Νόμιζε ότι σχεδίασε το τέλειο έγκλημα

Οι εισαγγελείς κατάφεραν να αποδείξουν ότι τον Μάρτιο και τον Μάιο του περασμένου έτους, ο P. Sooraj χρησιμοποίησε μια κόμπρα που νοίκιασε από έναν τοπικό χειριστή για να δηλητηριάσει την ίδια του τη σύζυγο, Uthra. Κατά την πρώτη απόπειρα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, όπου ζούσαν με το ενός έτους παιδί τους, η Uthra δαγκώθηκε από ένα από τα φίδια, αλλά κατάφερε να επιβιώσει.

Στη συνέχεια, στις 6 Μαΐου του περασμένου έτους, ενώ ανάρρωνε από το πρώτο δάγκωμα φιδιού, η Uthra υπέστη άλλο ένα δάγκωμα φιδιού, το οποίο αυτή τη φορά αποδείχθηκε μοιραίο. Οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι ο P. Sooraj ήταν αυτός που έφερε τις δηλητηριώδεις κόμπρες και τις έβαλε να δαγκώσουν τη σύζυγό του, και στις δύο περιπτώσεις. Παρουσίασαν στοιχεία ότι ο 32χρονος είχε ερευνήσει για μήνες στο διαδίκτυο τον χειρισμό φιδιών και τα θανατηφόρα δαγκώματα φιδιών, προτού επικοινωνήσει με έναν χειριστή φιδιών και μάθει πώς να τα χειρίζεται με ασφάλεια.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον χειριστή φιδιών, ο οποίος παραδέχτηκε ότι εκπαίδευσε τον Sooraj να χειρίζεται τα φίδια και μάλιστα του παρείχε ένα δείγμα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να προσπαθήσει να σκοτώσει τη σύζυγό του, σε δύο περιπτώσεις. Τη δεύτερη φορά, φέρεται να ανακάτεψε υπνωτικά χάπια στο ποτό της Uthra και στη συνέχεια απελευθέρωσε την κόμπρα πάνω της, προκαλώντας την μάλιστα να δαγκώσει τη γυναίκα δύο φορές. Στη συνέχεια, παρέμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα, για να βεβαιωθεί ότι η κόμπρα δεν δάγκωσε και τον ίδιο.

Το πρωί, ο Sooraj προσποιήθηκε ότι σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε το πτώμα της Uthra, αλλά οι γονείς της γυναίκας δεν το έχαψαν. Επί μήνες, ο 32χρονος και η οικογένειά του παρενοχλούσαν την κόρη τους για προίκα, παρά το γεγονός ότι έλαβαν μετρητά (6.629 δολάρια) και ένα αυτοκίνητο, όταν παντρεύτηκαν. Κατέθεσαν μήνυση κατά του Sooraj, κατηγορώντας τον ότι έστησε το όλο σκηνικό.

Ο P. Sooraj και η οικογένειά του προσπάθησαν αμέσως να μεταθέσουν την ευθύνη, καταθέτοντας τη δική τους καταγγελία εναντίον του αδελφού της Uthra, τον οποίο κατηγόρησαν ότι ήθελε να κληρονομήσει ολόκληρη την οικογενειακή περιουσία. Ωστόσο, όταν η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνά της, κατέστη σαφές ότι οι ισχυρισμοί του Sooraj δεν είχαν καμία βαρύτητα και ότι είχε πολλά να κρύψει.

Ελλείψει μαρτύρων και άμεσων έμμεσων αποδεικτικών στοιχείων, οι εισαγγελείς βασίστηκαν σε επιστημονικά και τεχνικά στοιχεία για να αποδείξουν την ενοχή του συζύγου, φτάνοντας στο σημείο να πραγματοποιήσουν μια δοκιμή με ένα φίδι για να δείξουν τη διαφορά μεταξύ φυσικών και προκαλούμενων δαγκωματιδίων.

Περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία συλλέχθηκαν με τη βοήθεια ερπετολόγων, ιατροδικαστών, δασικών υπαλλήλων και χειριστών φιδιών.

«Σε φυσικό (τυχαίο) δάγκωμα, τα σημάδια θα εξαπλωθούν σε 1,7 έως 1,8 εκατοστά, αλλά στην περίπτωση του Uthra, ήταν 2,3 έως 2,8 εκατοστά. Αυτό σίγουρα δείχνει ότι προκλήθηκε πίεση στην κόμπρα», δήλωσε στους Hindustan Times αξιωματικός της έρευνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς της, η ειδική ομάδα έρευνας ανακάλυψε επίσης ότι ο Sooraj σχεδίαζε να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα και προσπαθούσε να βάλει στα χέρια του τα κοσμήματα της Uthra.

«Είμαι ευτυχής που επιτέλους η κόρη μου δικαιώθηκε. Περιμένουμε τη μέγιστη δυνατή τιμωρία για τον Sooraj. Προσευχόμαστε να μην υποστούν άλλοι γονείς τη δική μας εμπειρία», δήλωσε ο πατέρας της Uthra, Rajasenan, αφού ο δικαστής έκρινε τον P. Sooraj ένοχο για φόνο

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook