ΝΟΧ: Στο Christmas International Fin swimming Cup με 30 αθλητές

νοχ-στο-christmas-international-fin-swimming-cup-με-30-αθλητές-786524

Με τη συμμετοχή σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ, το Christmas International Fin swimming Cup, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για το 2018 η ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Συνολικά, 17 αθλητές και 13 αθλήτριες θα βρεθούν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην πόλη των Ιωαννίνων για να λάβουν μέρος σε αυτό το open πρωτάθλημα, στο οποίο πρόκειται να λάβουν μέρος περισσότεροι από 350 αθλητές από 38 σωματεία, εκτός από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ουκρανία.

Ουσιαστικά, οι αγώνες αυτοί αποτελούν την πρόβα τζενεράλε για τον διοργανωτή, Κ.Ο. Ιωαννίνων εν όψει της πραγματοποίησης εντός του 2019, δύο σπουδαίων διοργανώσεων για την τεχνική κολύμβηση, το πανελλήνιο ΟΠΕΝ και το πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών. Οσον αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, στόχος σε αυτούς τους αγώνες που γίνονται με την συνδιοργάνωση της ΚΟΕ, είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορες επιδόσεις από τους αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου είναι η εξής:

Ανδριανού, Βαλυράκη, Δημουλιός, Καπής, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κούτρης, Λαμπαρδάκη, Λεδάκη, Λεδάκης, Λελεδάκη, Λιόλιος Εμμανουήλ, Μπαλολάκη, Μποφίλης, Παπαγιαννάκης, Παπασίμος, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Ρημαντωνάκης, Ρινακάκης, Σκυλουράκη, Τζουβαδάκη, Τρουλλινός, Φραγκιαδάκη Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων και Χίνος Παντελεήμων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook