ΝΟΧ: «Βούλιαξε» η πισίνα στις «μάχες» μπαμπάδων Vs παιδιών- Τρελό κέφι στο φινάλε της σεζόν του πόλο | Photos

νοχ-βούλιαξε-η-πισίνα-στις-μάχες-μ-899640

Με μια όμορφη γιορτή που περιλάμβανε πολύ κέφι και κυρίως πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η χρονιά για το τμήμα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Μετά από πρωτοβουλία που παίρνει κάθε χρόνο ο σύλλογος γονέων του τμήματος, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να περάσουν πολύ όμορφες ώρες το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (26/7) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Το πιο διασκεδαστικό χάπενινγκ δεν ήταν άλλο από την αναμέτρηση μεταξύ μπαμπάδων και παιδιών, που διασκέδασε τόσο τους αγωνιζόμενους όσο και όλους όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι εκτός πισίνας!

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά δίπλα στα παιδιά μας, μαζί με τους προπονητές τους, που είναι πάντοτε παρόντες δίπλα μας», τονίζει σε δηλώσεις της η πρόεδρος του συλλόγου, Τζίνα Λιοτσάκη, προσθέτοντας: «Πέρασε ακόμα μια αθλητική χρονιά δίπλα στα παιδιά μας, με κούραση, άγχη, εκπλήξεις και απογοητεύσεις.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους όσοι ήταν δίπλα μας σε ό,τι κι αν χρειαστήκαμε όλη τη χρονιά ώστε οι όμορφες στιγμές να γίνονται ομορφότερες στα μικρά και στα μεγάλα που αντιμετωπίσαμε. Τέλος, ευχαριστούμε την διοίκηση του ΝΟΧ που και εκείνοι με τη σειρά τους δίνουν το παρόν όπου τους χρειαστούμε. Καλό καλοκαίρι σε όλους, μικρούς και μεγάλους», καταλήγει η κυρία Λιοτσάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook