ΝΟΧ: Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία των παίδων και τον προ μίνι στο πόλο

νοχ-oλοκληρώθηκε-η-προετοιμασία-των-πα-1464864

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν οι ομάδες πόλο παίδων και προ μίνι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων την προετοιμασία που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στην Αττική.

Η παιδική ομάδα πραγματοποίησε τις τελευταίες της πρόβες εν όψει της συμμετοχής της στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθούν από τις 23 μέχρι και τις 26 Ιουνίου, δίνοντας σειρά φιλικών αγώνων απέναντι σε Παλαιό Φάληρο και Παναθηναϊκό, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις στον προπονητή, Μάνθο Βουλγαράκη.

Εκτός από την παιδική ομάδα, σ’ ένα καλό επίπεδο έδειξαν ότι βρίσκονται και οι αθλητές της ομάδας προ μίνι στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε με τη Βουλιαγμένη, ικανοποιώντας με την απόδοσή τους, τους προπονητές τους, Σεμπάστιαν Λειψάκη και Γιάννη Ζαγουράκη.

Αναλυτικά η αποστολή για τις δύο ομάδες:

ΠΑΙΔΕΣ: Βαρουξής, Γεωρβασάκης, Γράσσος, Δραμηλαράκης, Ζουζούνης, Κατσουλάκης, Κοκολάκης, Κρασαδάκης, Λιονάκης, Μαραγκουδάκης, Μαστορακάκης, Μπιτζανάκης, Νικολακάκης, Ξυφανταράκης, Ριζωνάκης, Σάχου, Σκουνάκης, Τζανακάκης, Χαρκιωλάκης και Χειλουδάκης.

ΠΡΟ ΜΙΝΙ: Βαμβακάκης, Βούλγαρης, Ζαγουράκης, Καρατζάς, Κατάκης, Κουμαδοράκης, Μακρυγιαννάκης, Μαρμαριτσάκης, Μαυρεδάκης, Μοτάκης, Πολέντας,  Σπυριδάκης, Σταυριανουδάκης, Σχετάκης, Τυροβολάς, Φυτράκης, Χαιρέτης και Χολετσίδης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Βουλιαγμένης για τη φιλοξενία στους νεαρούς αθλητές της ομάδας προ μίνι και εύχεται στον ιστορικό σύλλογο ό,τι καλύτερο στη συνέχεια των υποχρεώσεών του.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook