ΝΟΧ-ΙΟΧ: Στέφθηκε με επιτυχία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Πολυτεχνείο Κρήτης»

νοχ-ιοχ-στέφθηκε-με-επιτυχία-ο-ιστιοπλ-925358

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (15/9) ο ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοικτής θάλασσας που διοργάνωσαν από κοινού ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων υπό την επωνυμία «Πολυτεχνείο Κρήτης».

Ο αγώνας εντάσσεται στο κοινό, τοπικό, ετήσιο πρωτάθλημα που διοργανώνεται από κοινού με τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων. Η διαδρομή ήταν ΝΟΧ – πλήρης περιστροφή νησίδας Θόδωρου – ΝΟΧ, αποστάσεως 12 ναυτικών μιλίων.

Ο άνεμος που επικρατούσε ήταν βόρειος, εντάσεως τεσσάρων μποφόρ, με έντονο κυματισμό που δεν επέτρεψε στα σκάφη να χρησιμοποιήσουν μπαλόνια.

Την πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος Πανέφη ΙΙ (ΙΟΧ) με κυβερνήτη τον Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Πάνο Μπαρμπόπουλο, Γιώργο Παπαδάκη, Νεκταρία Λαβούτα, Θοδωρή Γιαννερίδη, Μιχάλη Περβολιανάκη και Αντώνη Καλατάκη.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το σκάφος Αίθρα (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους Αριστοτέλη Κοτόπουλο και Ειρήνη Ντάφη.

Την τρίτη θέση κατέλαβε το σκάφος Κορμοράνος (ΝΟΧ) με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Κωνσταντίνο Πλανάκη, Κωνσταντίνο Λουκάκη, Γιώργο Αναστασόπουλο και Αθανάσιο Πελεκάνο.

Ακολούθησαν οι απονομές επάθλων με αθλοθέτη το Πολυτεχνείο Κρήτης, προς τιμήν του οποίου δόθηκε και η επωνυμία του αγώνα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook