ΝΟΧ: Εξαιρετικές επιδόσεις για Περάκη και Βλαχαντώνη στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης

νοχ-εξαιρετικές-επιδόσεις-για-περάκη-1647743

Εξαιρετικές επιδόσεις σημειώθηκαν από την Γεωργία Περάκη και την Παναγιώτα Βλαχαντώνη στο πλαίσιο της ημερίδας τεχνικής κολύμβησης, που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (11/3) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Δύο επιδόσεις, πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου, ειδικότερα από την Περάκη η οποία εφόσον συνεχίσει έτσι δείχνει να θέτει τις βάσεις ακόμα και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή της και θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου σημείωσε χρόνο 22.71 στα 50μ. διπλά πέδιλα που είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες αλλά κι από τους πρώτους χρόνους παγκοσμίως.

Σε ό,τι αφορά την Βλαχαντώνη είχε δύο εξαιρετικές κούρσες στο ίδιο αγώνισμα στα 50 και 100μ., αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο Ηλ. Καλαμαρίδης:

«Με πρωταγωνίστριες την Γεωργία Περάκη στα 50μ. διπλά πέδιλα και χρόνο 22.71 που είναι ο καλύτερος πανελληνίως σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και από τους πρώτους παγκοσμίως στην κατηγορία της, αλλά και την Παναγιώτα Βλαχαντώνη που επίσης σημείωσε εξαιρετικό χρόνο στο ίδιο αγώνισμα με 23.55 και 51.63 στα 100μ. διπλά πέδιλα διεξήχθη με επιτυχία η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης.

Παράλληλα και οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες απ’ όλες τις ηλικίες σημείωσαν εξαιρετικούς χρόνους, βελτιώνοντας τις υπάρχουσες επιδόσεις τους, γεγονός που δείχνει πως παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν λόγω του συνωστισμού των αθλητών στις διαδρομές και τον κίνδυνο που ελλοχεύει εξαιτίας της ταχύτητας που αναπτύσσουν στο νερό από τη φύση του αθλήματος εξακολουθούν να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μεγάλο στοίχημα για μας είναι οι 1οι διεθνείς Βενιζέλειοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης που θα διεξαχθούν σε ένα μήνα ακριβώς για πρώτη φορά και αποτελούν όριο πρόκρισης για την Εθνική ομάδα νέων νεανίδων και ανδρών γυναικών. Στους αγώνες αυτούς εκτός από τους καλύτερους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος και ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο, ο Ούγγρος Νάντορ Κις (Nandor Kiss) κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 400μ. με χρόνο 2.44.73 και 800μ. με 6.13.53 μαζί με τον προπονητή του, Ανδράς Βερές (Andras Veress)».

Ο ΝΟ Χανίων πήρε μέρος στην ημερίδα με τους εξής αθλητές και αθλήτριες: Αλπάντη, Αναστασιάδη, Ανδρεαδάκης, Ανδριανάκη, Βασιλάκη, Βασιλαντωνάκης, Βενή, Βλαχαντώνη, Βλοντάκη, Γαροφαλάκη, Γερουλάκη, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δασκαλάκη, Δήμου, Καβράκη, Καντιάνη, Κατσομπενάκης, Κογιαννάκη, Κονταξάκη, Λιόλιος, Μαραγκουδάκη Αν., Μαραγκουδάκη Γαβ., Μαρκουλάκης, Μαυροειδή, Μεσσαριτάκης, Μήτση, Μουντάκης, Μουτσάη, Μπαδιερίτη, Μπαδιερίτης, Μπαλολάκη, Μπελώνη, Μπολουδάκης Γ., Μπολουδάκης Εμμ., Μπολουδάκης Μιχ., Μπριτζολάκης, Ναναδάκης Γ., Ναναδάκης Π., Νίκο, Ξιφανταράκη, Παβλοβιτς, Παπαντωνάκη Ελ., Παπαντωνάκη Μαρ., Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περράκη, Πρασιανάκης, Ρημαντωνάκης, Ριτζάκης, Σκυλουράκη, Στημαδωράκη, Στημαδωράκης, Τζέλλος, Τρουλινός, Τσεκούρα, Φραγκιουδάκης Δημ., Φραγκιουδάκης Ελ., Φραντζεσκάκη, Φωτεινίδη, Φωτεινίδης, Χαβρές, Χατζηδάκη, Χατζηπλή, Χίνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook