ΝΟΧ: Επιτυχημένη η συμμετοχή στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης

νοχ-επιτυχημένη-η-συμμετοχή-στην-ημερ-1313907

Με επιτυχία τελέστηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου ο Γλαύκος Περιστερίου.

Οι αγώνες έγιναν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ηλία Καλαμαρίδη για τις πολλές και μεγάλες υποχρεώσεις που τους περιμένουν μέσα στη χρονιά. Σε γενικές γραμμές, οι επιδόσεις τους κρίνονται ως ιδιαίτερα καλές όπου το ζητούμενο σε αυτούς τους αγώνες ήταν άλλωστε να δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την παρούσα χρονική περίοδο.

Ο Ναυτικός Ομιλος έλαβε μέρος συνολικά με 26 αθλητές, 12 αγόρια και 14 κορίτσια.

Να σημειωθεί πως τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος μάλιστα βράβευσε τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στα World Games της παγκόσμιας ομοσπονδίας (CMAS), μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Τσουρουνάκης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Μυλωνάκης – ΑΝΟ Αργυρούπολης, Μπόνιας, Χατζηηλιάδης, Μανιάτη, Δεληγιάννη – ΝΟ Αμφιθέας οι υπόλοιποι αθλητές). Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι (5-10 Ιουλίου) στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Επόμενη αγωνιστική δράση για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου είναι η συμμετοχή δεκατριών συνολικά (Ανδρεαδάκης, Λιόλιος, Ρημαντωνάκης, Ανδριανός, Σκυλουράκης, Μπαλολάκη, Περάκη, Χατζηπλή, Φραντζεσκάκη, Χατζηδάκη, Παπαντωνάκη, Βλοντάκη και Μπαδιερίτη) στο αναπτυξιακό πρόγραμμα που διοργανώνει η ΚΟΕ και αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την κεντρική καθοδήγηση ομοσπονδιακών τεχνικών σε συνεργασία με τους προπονητές του ΝΟ Χανίων.

Τέλος, όπως έχει ανακοινωθεί, το Σαββατοκύριακο (13-14/11) θα διοργανωθεί στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου σχολή κριτών χρονομέτρων τεχνικής κολύμβησης όπου εκπαιδευτής θα είναι ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής τεχνικής κολύμβησης της CMAS, κ. Αλέξανδρος Ξιάρχος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook