ΝΟΧ: Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό αλλά ηττήθηκε

νοχ-έδωσε-τον-καλύτερό-του-εαυτό-αλλά-η-1367697

Την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε στο παιχνίδι απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μπορεί να ηττήθηκε με 15-10, προσπάθησε όμως για το καλύτερο στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο Περιστερίου. Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο, το οποίο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ με 10-8, καταφέρνοντας εν τέλει να είναι εκείνοι που έφτασαν στη νίκη.

Ο Ναυτικός Ομιλος πίεσε σε όλο το ματς, καταφέρνοντας να είναι κοντά στο σκορ με 7-6 και 8-7, αλλά οι παίκτες του Περιστερίου αποδείχτηκαν πιο αποφασιστικοί, φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ήταν ο Γιάννης Μαζοκοπάκης, σκοράροντας τρία τέρματα, ενώ τα ίδια για λογαριασμό του Περιστερίου πέτυχαν οι Καρούντζος και Φάρμερ.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES έχει ακόμα ένα παιχνίδι να δώσει στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, φιλοξενώντας το επόμενο Σάββατο (5/2) την Χίο στα Χανιά. Την Τετάρτη (2/2) πάντως θα προηγηθεί το ματς απέναντι στο Παλαιό Φάληρο για την προκριματική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαιτητές: Μπουδραμής-Χατζηγούλας

Οκτάλεπτα: 4-1,3-2, 4-5, 4-2

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραπέτσος, Παπανικολάου 2, Φάρκας 1, Φάρμερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης 1, Τοράκης 2, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ. 1

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Νικολαΐδης 1, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Σπάχιτς, Χαριτάκης, Τοθ 1, Αποστολάκης, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης 3, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 1

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook