ΝΟΧ ANEK LINES: Φινάλε με νίκη- «σφραγίδα» στην παραμονή του

νοχ-anek-lines-φινάλε-με-νίκη-σφραγίδα-στην-π-846784

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην Α1, κερδίζοντας με άνεση τον Ομιλο Φίλων Θαλάσσης. Χάρη σε αυτή τη νίκη, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αποφεύγει τα πλέι άουτ, καταλαμβάνοντας την 8η θέση στη γενική κατάταξη με 27 βαθμούς.

Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων και ήταν εξ αναβολής για την 13η αγωνιστική. Ο ΝΟΧ ANEK LINES παρουσιάστηκε πολύ επιθετικός, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον ΟΦΘ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 8-1 ενώ το τέλος του τρίτου 8λεπτου βρήκε μπροστά την χανιώτικη ομάδα με 13-2. Μονάχα στο τέταρτο 8λεπτο έριξε τόνους ο ΝΟΧ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 16-5.

Από τρία γκολ πέτυχαν οι Βουλγαράκης, Μαζοκοπάκης και Μπατάκης, που ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον ΝΟΧ ANEK LINES, που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του γι’ αυτή τη χρονιά.

Τα 8λεπτα: 3-0, 5-1, 5-1, 3-3.

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Καζούλης

ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Πετρόχειλος 2, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 2, Μπατάκης 3, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Τριποδάκης, Αγιωργούσης, Μαζοκοπάκης 3, Πολογεώργης, Πολύζος 1, Λειψάκης.

ΟΦΘ (Τέλης Κορίτσας): Φοροτζίδης, Παπαμανωλιουδάκης 1, Δανιήλ, Αληχανίδης Αβ., Γιώρτσιος, Μπιτσάκης, Αληχανίδης Β. 1, Βαχαρέλης 1, Δημητριάδης 1, Πισσίας, Αντιβαλίδης, Προσινικλής Π. 1, Φαρσαρής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook