ΝΟΧ: 24 αθλητές στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επιλέκτων της ΚΟΕ για την τεχνική κολύμβησης

νοχ-24-αθλητές-στο-αναπτυξιακό-πρόγραμμ-1082980

24 συνολικά αθλητές, 17 κορίτσια και 7 αγόρια, ανακοινώθηκε πως εντάσσονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα επιλέκτων της ΚΟΕ για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Πρόκειται για μια εξέλιξη πολύ σημαντική για το ίδιο το άθλημα, αλλά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ο οποίος όπως και την πρώτη χρονιά, έτσι και φέτος, θα έχει δυναμική παρουσία στο εν λόγω πρόγραμμα

Συνολικά, στο φετινό (2020-21) πρόγραμμα, έχουν ενταχθεί 156 αθλητές / τριες που κατέκτησαν την περίοδο 2019-20 1η έως 6η πανελλήνια νίκη στις κατηγορίες Παμπαίδων / Παγκορασίδων και Παίδων / Κορασίδων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει και πάντοτε στα δεδομένα που δημιουργεί η αντιμετώπιση της πανδημίας, προβλέπονται από δύο προπονητικές συναντήσεις ανά Περιφέρεια σε όλη τη χώρα, οι οποίες τουλάχιστον σε επίπεδο Κρήτης προγραμματίζονται για το διάστημα 12 και 13 Δεκεμβρίου και 6 και 7 Φεβρουαρίου. Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν με την κεντρική καθοδήγηση των Ομοσπονδιακών τεχνικών σε συνεργασία με τους σωματειακούς προπονητές.

Αναλυτικότερα, οι επιλογές που έγιναν για ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι οι ακόλουθες:

• Αγόρια (7): Καπής Ευτύχιος, Σόρκος Κίμων-Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Γκεσούλης Δημήτριος, Σκυλουράκης Εμμανουήλ, Ανδριανός Ιωάννης, Λιόλιος Εμμανουήλ

• Κορίτσια (17): Περάκη Γεωργία, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Μποτωνάκη Αννα, Καντιάνη Ραφαέλα, Παπαδοπούλου Μαρία-Αννα, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Καρτσωνάκη Μαριλένα, Παπαντωνάκη Μαρία, Χατζηδάκη Ελευθερία, Γιανναράκη Ευαγγελία, Χατζηπλή Ευαγγελία, Χαροκοπάκη Κρυσταλλένια, Ναναδάκη Ειρήνη, Παλιουδάκη Σοφία, Φραντζεσκάκη Ελισάβετ, Καυκαλάκη Ειρήνη, Φραγκιαδάκη Ειρήνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook