No more κωλοτούμπες – V φορ Victory | Ένα προεκλογικό κείμενο

no-more-κωλοτούμπες-v-φορ-victory-ένα-προεκλογικό-145030

PrintΓεια σας, με λένε Γιώργο Κολομπάκη και είμαι καλά!

Το κείμενο αυτό αφορά τις εκλογές, οπότε αν είσαι τόσο ηλίθιος που δεν σε αφορά, άμε στο καλό και αν σε ακούσω αύριο να γκρινιάζεις θα μου επιτρέψεις με όλη την ευγένεια που με διακρίνει να σε φτύσω στη μούρη αξιότιμε φίλε μου.

Στις 18 του μήνα ψηφίζουμε για δήμαρχο και περιφερειάρχη. Σε απλά ελληνικά, για αυτόν που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου (δήμαρχος) και για αυτόν που πρέπει να δουλέψει για να αναπτυχθεί ο τόπος σου. Αν δεν το ήξερες ως τώρα, τα μεγάλα έργα περνάνε από την περιφέρεια.

Το λοιπόν. Δήμαρχος Χανίων. Δεν θα σου προτείνω τι να ψηφίσεις αλλά θα σου πω τι πιστεύω εγώ ότι πρέπει να αποφύγεις.

Σε πρώτη φάση στείλε σπίτι του το παλαιοκομματικό από όπου και αν προέρχεται. Εγώ θέλω δήμαρχο που να μην έχει βγει στην σύνταξη – όχι γιατί είναι κακό ντε και καλά, αλλά ρε φιλαράκι, εγώ 40 ετών είμαι και κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα κουράζομαι, ο άλλος με καβατζωμένα τα 70 τι λες, έχει αντοχές, όρεξη και φιλοδοξίες;

Από την άλλη, προσωπικά δεν γουστάρω τους εκβιασμούς. Δηλαδή (σόρρυ κιόλας φίλε Αλέξη) αν βγει δήμαρχος με υποστήριξη από το τάδε κόμμα θα το αναγάγουμε σε μέγα εθνικό ζήτημα; Παπαριές! Εγώ το πρόσωπο και την ομάδα θα ψηφίσω για να δω μια καλύτερη μέρα στην πόλη μου, δεν μπα να τον υποστηρίζει και το κόμμα του Λεβέντη! (Η συγκεκριμένη προσέγγιση δεν ισχύει για ναζιστικά μορφώματα, φασιστοειδή και ρατσιστικά ανθρωποειδή. Εκεί μαύρο όσο και η πίσσα και αν σας περισσεύουν και πούπουλα μαζί να τους τα πετάξουμε!)

Επιτέλους στέλνουμε σπίτι τους, τους κωλοτούμπες! Σε όλους τους συνδυασμούς, με όλες μας τις δυνάμεις! Όπου προσοχή! Κωλοτούμπας δεν είναι το ίδιο με μια ηχηρή «μεταγραφή» από τον ένα συνδυασμό στον άλλο, αλλά κάτι γενικότερο – τύπου άλλα λέω, άλλα κάνω, άλλα εννοώ. Α! Και οι μεταγραφές μέσα είναι αν έχουν κωλοτουμπιάσει ε;

Επίσης, αποδυναμώνουμε αυτούς που έχουν καβαλήσει το καλάμι των χιλιάδων ψήφων του παρελθόντος και νομίζουν ότι η καρέκλα του αντιδημάρχου τους ανήκει ακόμα και αν είναι αμόρφωτοι χωμένοι από τα παλαιοκομματικά βύσματα σε καλά πόστα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (και μην μου πει κανείς ότι φωτογραφίζω κάποιους, το κρίμα στο λαιμό του!)

Προσωπικά αισιοδοξώ (αν και δεν το βλέπω) ότι θα πάμε σε ένα δεύτερο γύρο μεταξύ Τάσου Βάμβουκα και Άρη Παπαδογιάννη (αλφαβητικά με βάση το επώνυμο) – κάτι που θα δείξει ωριμότητα, σοβαρότητα και αέρα αλλαγής – από τους ψηφοφόρους. Είναι οι 2 με τις καλύτερες μονάδες και αν κατέβαιναν με μια 11δα υποψηφίων όλοι οι συνδυασμοί, τούτοι οι 2 έχουν τις καλύτερες εντεκάδες να επιδείξουν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους άλλους.

Δυστυχώς, οι καλοί «παίχτες» τους δεν είναι και οι δημοφιλέστεροι υποψήφιοι που κουβαλάνε οι 2 αυτοί συνδυασμοί. Δεν είναι καν οι μεταγραφές τους – εξαιρώ μόνο τον Γ. Περάκη – πρώην δήμαρχο Σούδας στην ομάδα Βάμβουκα. Η καλές τους ενδεκάδες είναι άλλοι που οι περισσότεροι δεν τους ξέρουμε αν και θα έπρεπε οι ίδιοι οι συνδυασμοί να τους προβάλουν, αλλά… προεκλογικά ήταν – ότι του φανεί του Λωλοστεφανή!

Η θέση μου είναι λεπτή στο να αναφέρω ονόματα – άσε που αύριο δεν θα μου μιλάει η μισή πόλη – οπότε λέω να το αποφύγω. Ή μάλλον θα το κάνω σε δεύτερο κείμενο την Παρασκευή το βράδυ, αν δεν με έχετε βρει σε κάνα χαντάκι ως τότε. Οπότε, την Παρασκευή, μια δεκάδα ονομάτων – προτάσεις από όλους τους συνδυασμούς, γκέγκε;

ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ γουστάρω να υπάρχουν και να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, οπότε στηρίξτε ανοικτά για να μπουν στο Δήμο.

Πάμε και μία από περιφέρεια μεριά;

Εκεί φίλε οδηγέ μετράει το κομματικόν. Με λίγα λόγια στέλνεις μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Από τη μια ο Αρναούτ που το πήγε καλά το μαγαζί τα προηγούμενα χρόνια, από την άλλη ο Σεραφείμ με την όμορφη κυρά – σε ξανθιά Ομπάμα – και τέλος το μαγαζί του ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναγάγει τις εκλογές σε εθνικές.

Αν κερδίσει ο Αρναουτάκης θα πανηγυρίσει το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά θα ήθελα να δω τον Βενιζέλο να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Αν κάνει την ρελάνς ο Τσόκας, θα πανηγυρίζει ο Σαμαράς και εκεί θα αυτοπυροβοληθώ. Εκεί όμως που θα δώσω τα ρέστα μου και θα βγω γυμνός στους δρόμους φωνάζοντας βοήθεια είναι αν το μαγαζί το πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και το κάνει από μαγαζί γωνία, μαγαζάκι του τρόμου – δημιουργώντας προβλήματα με όλα όσα ΔΕΝ βλέπει ως αναπτυξιακά έργα – π.χ. πετρέλαια, μεγάλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα κ.α.

Δυστυχώς στην Περιφέρεια οι υπόλοιποι δεν έχουν να πουν τίποτα, οπότε… κάντε ότι σας φωτίσει ο θεός και με την ευχή μου!

Για τις ευρωεκλογές, έχουμε καιρό ακόμα μέχρι τις 25 του Μάη.

Καλό βόλι!

Διαβάστε την συνέχεια, ΕΔΩ

One thought on “No more κωλοτούμπες – V φορ Victory | Ένα προεκλογικό κείμενο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook