Νίκος Μουτσινάς: Συμφωνεί με Κανάκη – Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει

νίκος-μουτσινάς-συμφωνεί-με-κανάκη-μ-1645528

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης σχετικά με την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών. Αρχικά ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο περιεχόμενο: «Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό», ήταν το πρώτο σχόλιο.

Συνεχίζοντας για την αναφορά που έγινε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους για τη συμπεριφορά και όσα έχουν πει για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει». Ενώ για την φωτογραφική περιγραφή που υπάρχει στο κείμενο σχολίασε:

«Για μένα λέει; Όχι! Εγώ σάτιρα δεν κάνω; Δεν ξέρω τι κάνω, έχω περάσει κι από πολλά στάδια. Χιουμορίστας είμαι, τηλεπερσόνα και στα μούτρα σου. Είμαι πολύ χιουμορίστας που δεν έχω σπάσει αυτή τη στιγμή όλο το πλατό. Με όλα αυτά που γίνονται και παρ’ όλα αυτά ερχόμαστε, τι να κάνουμε, είναι εργασία, αλλά θέλω να πω», για την αναφορά που γίνεται στην ανακοίνωσης της ΕΣΗΕΑ.

Ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησε κι ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας: «Δεν τους ξέρω στην ΕΣΗΕΑ, δεν είμαι δημοσιογράφος, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους ανθρώπους. Θα μιλήσω, όμως, όπως μίλησα για το ΣΕΗ και τα άκουσα, θα μιλήσω και θα πω ότι συμφωνώ με τον Κανάκη.

Άκυρη η ανακοίνωση γιατί το κάνατε προσωπικό. Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι, ο θεός να τους κάνει δημοσιογράφους, οι οποίοι ανοίγουν το στόμα τους και λένε τεράστιες μπούρδες, που είναι προσβλητικές και άκαιρες για την περίοδο. Μαζέψτε τους και είμαστε εντάξει», είπε κλείνοντας το συγκεκριμένο σημείο για συγκεκριμένους δημοσιογράφους που με όσα είπαν πρόσβαλλαν τους νεκρούς των Τεμπών.

Δείτε ένα από τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά:

Παράλληλα ο παρουσιαστής έδειξε το απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 που ήταν σχετικό με την ασφάλεια στα τρένα και την κατάσταση που επικρατεί.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook