Νίκος Μουτσινάς: “Όποιος δεν μπορεί να δει την εκπομπή και αρχίζει να βρίζει, ας μην τη δει καθόλου” | Video

νίκος-μουτσινάς-όποιος-δεν-μπορεί-ν-917777

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο ξεκίνημα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και να τονίσει στο τηλεοπτικό κοινό, μετά τα χθεσινά επεισόδια βίας στη Νέα Σμύρνη, πως η εκπομπή του δεν μπορεί να ακολουθήσει την επικαιρότητα. Έτσι, λοιπόν, παρακάλεσε τους όλους όσοι δεν θέλουν να παρακολουθήσουν την εκπομπή, να μην τη δουν.

«Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε… Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.

Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν».

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook