Νίκος Κουκάκης: O Χανιώτης χορευτής στο stage της Eurovision που εντυπωσίασε και την Τζένιφερ Λόπεζ

νίκος-κουκάκης-o-χανιώτης-χορευτής-στο-1225660

Το όνομα του είναι Νίκος Κουκάκης. Έχει καταγωγή από τα Χανιά και είναι ο «αόρατος» άνδρας που χορεύει που χορεύει δίπλα στη Στεφανία στο stage της Eurovision. Μεγάλωσε στα Περβόλια Χανίων και από μικρός λάτρευε τον χορό.

Στα 13 χρόνια της πορείας του έχει συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες τόσο σε video-clips, όσο και επί σκηνής. Είναι χορευτής και βοηθός του Φωκά Ευαγγελινού, έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στα βραβεία MAD, αλλά και σε άλλες σημαντικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, έχει χορέψει σε musical και διδάσκει χορό σε σχολές της Αθήνας.

Το πιο σημαντικό, όμως, «παράσημο» στην καριέρα του ήρθε τον Οκτώβριο του 2020 μέσω social media, όπου είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Συγκεκριμένα, ανήρτησε βίντεο από χορογραφία που έκανε μαζί με την Χριστίνα Καλιακάτσου στους ρυθμούς του τραγουδιού της Jennifer Lopez και του Maluma, Lonely. Η χορογραφία ήταν δική του και εντυπωσίασε την Jlo που όχι μόνο έκανε στο like στο βίντεο, αλλά έβαλε και το emoji μιας φωτιάς κάτω από το βίντεο του χορογράφου, θέλοντας να δείξει πόσο της άρεσε.

 

 

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook