Νίκος Καλογερής: Το ψηφοδέλτιο των Χανίων στελεχώνεται από πολύ αξιόλογα άτομα από όλους τους χώρους | Video

νίκος-καλογερής-το-ψηφοδέλτιο-των-χαν-1757721

Την αισιοδοξία του για άνετη επικράτηση του συνδυασμού του Σταύρου Αρναουτάκη και τέταρτη θητεία στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης, εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, μιλώντας το πρωί στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

«Πάμε τόσο άνετα στις εκλογές που έχουμε έργα τελειωμένα και δεν τα εγκαινιάζουμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογερής, αναφερόμενος σε σειρά έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια στα Χανιά και είναι ήδη ολοκληρωμένα.

Όσον αφορά την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, ο κ. Καλογερής τόνισε πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ έμειναν εκτός πολύ αξιόλογες υποψηφιότητες που απλώς εκδήλωσαν ενδιαφέρον καθυστερημένα αφού τα ψηφοδέλτια είχαν «κλείσει».

Πάντως τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο των Χανίων στελεχώνεται από πολύ αξιόλογα άτομα από όλους τους χώρους, καθώς η εμπειρία των παλιών πλαισιώνεται από νέους με ικανότητες και διάθεση προσφοράς. «Είχαμε δυο παρατάξεις – έπρεπε να ανανεωθεί το ψηφοδέλτιο, ΝΔ ΠΑΣΟΚ ακόμα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε που ήθελαν να συμμετέχουν καθώς αυτοπροσδιορίζονται ως αυτοδιοικητικοί, δεν ήταν εύκολο» τόνισε, ενώ παραδέχτηκε πως δέχτηκε και αρκετά τηλεωνήματα σχετικά.

Για τα σχολεία στην Κίσσαμο:

Ο κ. Καλογερής ανακοίνωσε ότι  παραδόθηκε το εργαστήριο του ΕΠΑΛ, μετά την διόρθωση των μελετών που ήταν αναγκαία καθώς οι πρώτες μελέτες είχαν γίνει αρκετά βιαστικά. Έκανε λόγο για ένα κτήριο που μπορεί να είναι προκατ αλλά είναι πάρα πολύ χρηστικό και λειτουργικό και το οποίο θα παραμείνει και μετά την ανέγερση και λειτουργία του νέου πρότυπου σχολικού συγκροτήματος ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισσάμου.

Καθυστερεί το Πλατάνι

Για τα έργα στο Πλατάνι, ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα φύγουν τα κολονάκια τόνισε ότι υπάρχει μια καθυστέρηση πιθανότητα γιατί έχουν καθυστερήσει οι πληρωμές των εργολάβων. «Κάτι γίνεται εκεί και καθυστερούν οι εργολάβοι. Το έργο ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύερο μέρος. Έχουν μείνει κάτι πλέγματα και τα τοιχία που τα έχουν πασαλώσει και πρέπει να μπουν μέσα τα τσιμέντα.» τόνισε.

Παράκαμψη Κισσάμου: Για το έργο της παράκαμψης Κισσάμου, ο κ. Καλογερής τόνισε ότι «υπάρχει μελέτη, την ξαναφέραμε μπροστά, να επικαιροποιηθεί» ενώ αναφέρθηκε και σε σειρά έργων που είναι σε εξέλιξη στην Π.Ε. Χανίων.

2 thoughts on “Νίκος Καλογερής: Το ψηφοδέλτιο των Χανίων στελεχώνεται από πολύ αξιόλογα άτομα από όλους τους χώρους | Video

  1. Άνετα εννοεί μαλλον ότι τα κομματοπροβατα της ΝΔ θα ψηφίσουν αυτόν που θα τους ορίσει ο βοσκός τους… Πώς να εγκαινιάσεις έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί…? Ή δεν έχουν καν αρχίσει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook